Afdeling Eindhoven

KHN afdelingsnieuws

Eindhovense horeca houdt open huis

12-04-2019
-

Heb je vacatures die je graag onder de aandacht wilt brengen? Wil je jouw bedrijf nóg beter op de kaart zetten? Doe dan net als de bestuursleden van KHN Eindhoven mee met de Nationale Horecadag op dinsdag 21 mei!

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Berrie Verhagen van Parkpaviljoen Philips de Jongh 12,5 jaar lid van KHN

28-03-2019
-

Berrie Verhagen van Parkpaviljoen Philips de Jongh, van harte gefeliciteerd met het 12,5 jarig lidmaatschap bij KHN. Dank voor het vertrouwen!    

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Oriental Green House en Meneer De Boer winnaars 'Verkiezing leukste restaurant' in Eindhoven

19-03-2019
-

De eindstand van de Verkiezing Leukste Restaurant 2019 is bekend! Oriental Green House en Meneer De Boer zijn in Eindhoven de winnaars. Stemmen kon tot 13 maart 2019.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Oost Brabant

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik vervang tijdelijk Merel Reijers, die op dit moment afwezig is in verband met zwangerschapsverlof. Ik zal me de komende periode met name richten op het afleggen van individuele relatiebeheerbezoeken in uw gebied.

Lokaal horecanieuws in de media

Bar Bistro Calypso wordt vegan!

18-04-2019 - De lekkerste veganistische maaltijden van Eindhoven eet je voortaan bij Calypso op het Stratumseind. Ja echt, de gezelligste 'huiskamer' van Eindhoven, vorig jaar nog omgedoopt tot visrestaurant, is verkocht! vanaf nu serveren ze hier plantaardig eten dat robuust, bourgondisch en een beetje ruig is. "Lekkere no-nonsense gerechten die herkenbaar zijn, maar toch bijzonder", aldus kersverse eigenaresse Linzi Lemmens. Misschien ken je Linzi wel.

Buren pizzeria in Eindhoven klagen over afzuiginstallatie

18-04-2019 - EINDHOVEN - Bewoners van de Catharinastraat in Eindhoven klagen over geluidsoverlast van de afzuiginstallatie bij buurman Papa John's, een onlangs geopende pizzeria. Horendol wordt Margriet Aukes van de afzuiginstallatie van de eind maart geopende pizzazaak op de Kleine Berg, in het pand waar voorheen bloemenwinkel Bergflora zat. 's Morgens vanaf tien, elf uur gaat de pizzabakker aan het werk en de afzuiger aan, vertelt ze.

Lezing over complexe samenhang van wereld

18-04-2019 - In Irish Pub The Shamrock in Nijmegen vindt dinsdag weer een editie van het Science Café Nijmegen plaats. Het thema is dit maal 'complexe systemen'. Sprekers van de avond zijn Marten Scheffer van de Wageningen University and Research en Remco van der Hofstad van de Technische Universiteit Eindhoven. Zij gaan in op hoe in de wereld alles op een complexe manier met elkaar verbonden is en hoe dit gezien wordt in de wetenschap. De aanvang…