Afdeling Eindhoven

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

12-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Café De Gouden Bal in Eindhoven is 12,5 jaar lid van KHN

17-05-2019
-

KHN is er trots op dat het oudste café van Eindhoven alweer 12,5 jaar lid is van KHN. Wim Rooijakkers heeft het stokje van zijn 82-jarige moeder overgenomen, die nog steeds mee werkt in het café. Het pand dateert van +/- 1650 en rond 1720 werd het een café (vanaf die datum werd schoorsteenbelasting betaald).

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Stads bar&food al 12,5 jaar lid van KHN

10-05-2019
-

KHN feliciteert Stads bar&food in Eindhoven met het 12,5 jarig lidmaatschap van KHN.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

KHN feliciteert gemeentewinnaars Leukste Restaurant Oriental Greenhouse en Meneer de Boer uit Eindhoven

03-05-2019
-

Horecaondernemers Simon de Wit van Oriental Greenhouse en Maurice de Boer van Meneer de Boer slepen op 15 april 2019 de titel Leukste Restaurant van de gemeende Eindhoven in de wacht. Dat gebeurde tijdens het Award Festival, waar beiden mannen werden gehuldigd door Miss Nederland, onder het genot van de dj’s van Radio538, live-muzikanten en een goed glas bubbels.

Berrie Verhagen van Parkpaviljoen Philips de Jongh 12,5 jaar lid van KHN

28-03-2019
-

Berrie Verhagen van Parkpaviljoen Philips de Jongh, van harte gefeliciteerd met het 12,5 jarig lidmaatschap bij KHN. Dank voor het vertrouwen!    

Lokaal horecanieuws in de media

Toen in Eindhoven: zo zag een middagje hangen op Stratumseind eruit in 1992

18-08-2019 - Toen je nog met de auto door Stratumseind mocht rijden en vaak nog ongestraft dronken over straat kon huppelen. Van Happy Hour naar Happy Hour slenteren bij café's zoals Bobby's Place, Café Bonzo en de Miller. Ken je die 'goede, oude tijd' nog? Met dit filmpje uit 1992 frissen we graag je geheugen op!  Zodra de schoolbel ging op vrijdagmiddag, snelde je met je vriendenclub naar Stratumseind om daar het weekend in te luiden.

Leuk volgens Local Elles: 'Hier hebben ze echt de meest bizarre milkshakes'

17-08-2019 - #asianinvasion #welovefood #indosbelike #indonesia #restaurant #followers #eindhoven #ilovefood #foodislove #foodie #bestrestaurantever A post shared by Restaurant_Surabaya (@restaurant_surabaya_eindhoven) on Aug 11, 2018 at 5:20am PDT "Misschien wel het beste Indonesische restaurant van Eindhoven! Klein maar authentiek met geweldig eten en vriendelijk personeel. Ik bestel nooit van de kaart maar pak altijd iets van het lopend buffet. Hier waan je je echt even in Indonesië.

Mysterie opgelost: dáárom vind je allemaal van die kunstwerken op het Stadhuisplein

17-08-2019 - Waar denk jij aan als wij rode loper zeggen? Hollywoodsterren tijdens een filmpremière, de entree van een sjiek hotel? Allemaal goed, maar wist je dat Eindhoven ook een Rode Loper heeft? Jazeker! En al die rare kunstwerken op het Stadhuisplein maken daar onderdeel van uit.  Niemand kon ons vertellen wat toch die gekke ingegraven bol-en-cylinder bij het Stadhuisplein moet voorstellen.