Afdeling Eindhoven

KHN afdelingsnieuws

KHN Eindhoven organiseert 3 herhalingscursussen Bhv in juni en juli

11-06-2019
-

Nog niet ingeschreven? Wees er snel bij, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Café De Gouden Bal in Eindhoven is 12,5 jaar lid van KHN

17-05-2019
-

KHN is er trots op dat het oudste café van Eindhoven alweer 12,5 jaar lid is van KHN. Wim Rooijakkers heeft het stokje van zijn 82-jarige moeder overgenomen, die nog steeds mee werkt in het café. Het pand dateert van +/- 1650 en rond 1720 werd het een café (vanaf die datum werd schoorsteenbelasting betaald).

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Stads bar&food al 12,5 jaar lid van KHN

10-05-2019
-

KHN feliciteert Stads bar&food in Eindhoven met het 12,5 jarig lidmaatschap van KHN.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

KHN feliciteert gemeentewinnaars Leukste Restaurant Oriental Greenhouse en Meneer de Boer uit Eindhoven

03-05-2019
-

Horecaondernemers Simon de Wit van Oriental Greenhouse en Maurice de Boer van Meneer de Boer slepen op 15 april 2019 de titel Leukste Restaurant van de gemeende Eindhoven in de wacht. Dat gebeurde tijdens het Award Festival, waar beiden mannen werden gehuldigd door Miss Nederland, onder het genot van de dj’s van Radio538, live-muzikanten en een goed glas bubbels.

Berrie Verhagen van Parkpaviljoen Philips de Jongh 12,5 jaar lid van KHN

28-03-2019
-

Berrie Verhagen van Parkpaviljoen Philips de Jongh, van harte gefeliciteerd met het 12,5 jarig lidmaatschap bij KHN. Dank voor het vertrouwen!    

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Oriental Green House en Meneer De Boer winnaars 'Verkiezing leukste restaurant' in Eindhoven

19-03-2019
-

De eindstand van de Verkiezing Leukste Restaurant 2019 is bekend! Oriental Green House en Meneer De Boer zijn in Eindhoven de winnaars. Stemmen kon tot 13 maart 2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Houben Worstenbroodjes verhuist niet naar het NRE-terrein in Eindhoven

20-06-2019 - EINDHOVEN - Houben Worstenbroodjes gaat niet van de Hobbemastraat naar het NRE-terrein in Eindhoven. Wel is eigenaar Bart Houben bezig met een andere locatie voor de winkel, een kleine horecazaak en een kleine bakkerij, ergens in de binnenstad.  Houben deed mee in het plan Made...

Bakkerij niet naar NRE-terrein

20-06-2019 - Houben deed mee in het plan Made by NRE, een woon-werkproject dat de grote open plek op het NRE-terrein aan de Nachtegaallaan in Eindhoven gaat opvullen. Het plan omvat vier nieuwe gebouwen met woningen, bedrijven, werkplekken, expositieruimte, een klein hotel en parkeervoorzieningen.

Code Geel! Regen! Hagel! Pittig Onweer des Doods!

19-06-2019 - Het is weer voorbij die mooie ultrakorte zomer Leg een paar extra tentzeilen over de Batavia en trek ze goed strak! Zet de Eindhovense Wetenschapswijven aan het werk om weerbestendige loodlijntjes in de zomerrokken te plooien! GroenLinksers, veranker uw AirBNB'ers voordat ze van de trap "waaien"! Burgers, vergeet die ene plastic tuinstoel niet te borgen. Internet, laad de riposté "Het weer is iets anders dan het klimaat!" in uw toetsenborden. Nederland, juich niet te vroeg over Die Mooie Zomer.