Download de gratis KHN App

Onze evenementen

Evenementen Koninklijk Horeca Nederland

Wij organiseren jaarlijks verschillende evenementen met en voor onze leden. Zo bezoekt de KHN-directeur tijdens de Tour de Branche onze leden en hun bedrijven in de regio's, en komen wij jaarlijks met leden bij elkaar tijdens de strategiesessie om de koers van de vereniging te bepalen. Om onze leden te inspireren organiseren wij jaarlijks KHN On Tour. Tijdens deze inspiratiereizen nemen KHN-leden een kijkje in de keuken van collega-ondernemers in het buitenland. Inspirerende ondernemers in eigen land zetten wij in de schijnwerpers met onze tweejaarlijkse Meest Markant-verkiezing. Daarnaast is KHN vanzelfsprekend aanwezig bij de grote horecaevenementen in ons land, zoals de jaarlijkse Horecava. Tijdens dit evenement organiseren wij meerdere bijeenkomsten voor onze leden.

 

Horecava

Van 9 tot en met 12 januari 2017 bent u welkom in Amsterdam RAI voor Horecava. Dit jaar is het thema ‘Proef de toekomst’. De organisatie verwacht zo’n 60.000 bezoekers en u bent als KHN-lid ook uitgenodigd! Kom langs en profiteer van onze KHN VIP-Service.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam 2016 vond plaats van maandag 19 tot en met woensdag 21 september.

BBB Maastricht

BBB Maastricht 2016 was van 10 tot en met 12 oktober 2016.

Tour de Branche

Voor een ledenvereniging als Koninklijke Horeca Nederland is direct contact met leden erg belangrijk. Daarom organiseert KHN jaarlijks de zogenaamde Tour de Branche. Tijdens de Tour de Branche gaat de directeur van KHN op bezoek bij horecaondernemers in het land.

Strategiesessies

Voor een ledenvereniging als KHN is direct contact met leden erg belangrijk. We moeten weten wat er speelt en onze strategie hierop aanpassen. Dit doen we tijdens onze jaarlijkse strategiesessie.

Terug