De marges in de horeca staan flink onder druk door de gestegen kosten. Bovendien is er een limiet aan wat je gasten bereid zijn te betalen. De grote vraag luidt dan ook: hoe kun je ervoor zorgen dat je gasten meer genieten én meer besteden? Tijdens ons webinar ‘Meer rendement door neurohoreca’ op 2 december biedt Elles van der Vleuten van Rocket Science Horeca praktische inzichten én slimme tips. Kortom: dit webinar wil je niet missen!

Masterclass neurohoreca

Op 2 december organiseerden we het webinar ‘Meer rendement door neurohoreca’. Elles van der Vleuten, inspirator en eigenaar van Rocket Science Horeca biedt in een masterclass neurohoreca praktische inzichten waarmee je direct in jouw zaak aan de slag kunt.

Elles: “Wat als je met een paar slimme aanpassingen kunt zorgen dat gasten meer genieten én meer besteden? Tijdens deze sessie neem ik je op interactieve en verrassende wijze mee in de wereld van neurohoreca. Ontdek hoe irrationeel wij mensen eigenlijk zijn én hoe je daar als ondernemer slim op inspeelt. Wist je dat de juiste muziekkeuze de drankomzet met 40% kan vergroten? En dat een psychologisch slim ingerichte menukaart de besteding met 3 tot wel 16% kan doen toenemen? Na deze sessie weet je exact aan welke knoppen je kunt draaien om de omzet te verhogen. De focus ligt daarbij op direct toepasbare technieken.”

Kijk het webinar terug!

Elles vertelde al twee keer eerder haar verhaal aan een volle zaal tijdens de KHN inspiratiesessies ‘Hoe vergroot ik mijn marge?’. Collega-ondernemers reageren enthousiast hierop en passen eenvoudig de tips toe. Kon je niet aanwezig zijn bij één van deze inspiratiesessies? Grijp dan nu je kans om het inspirerende verhaal van Elles, aangevuld met voorbeelden en tips uit de livesessies, online bij te wonen door het webinar terug te kijken.

Webinar terugkijken