Ontdek de voordelen van het lidmaatschap voor starters

Een ondernemingsplan, de financiering, personeel in dienst nemen, de huurovereenkomst… Het is maar een selectie van de zaken die je als starter geregeld moet hebben voordat je open kunt. Invulling van deze zaken kost tijd. Veel tijd. En waar moet je beginnen? Simpel: bij KHN! Wij helpen bij jouw startup, om jouw horeca-droom te realiseren.

Wat doet KHN voor mij?

Samen staan we sterker! Met ruim 230 afdelingsbesturen bestaande uit horecaondernemers, maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Als KHN-lid word jij altijd geholpen op een persoonlijke en relevante manier! Wij creëren samen het ideale ondernemersklimaat voor jou als lid!

Waarom lid worden?

Lobby
We gebruiken onze lobbykracht om de kaders die beleidsmakers en bestuursorganen de branche opleggen, zoveel mogelijk bij je weg te houden als ondernemer.

Advies voor starters
Persoonlijk advies nodig of alleen een luisterend oor? Als startend ondernemer loop je vast tegen veel dingen aan. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een ondernemersplan, het huren van een bedrijfspand, lokale regelgeving of financiering van de start van je onderneming. KHN helpt starters met iedere stap zodat jij precies weet wat je moet doen als je voor jezelf wilt beginnen. Door onze ervaring weten wij wat er speelt in de branche; we hebben oren en ogen open staan voor trends, ontwikkelingen en wijzigingen op bestuurlijk-gemeentelijk niveau.

Voordeel voor starters

Lid zijn van KHN levert jou direct voordeel op in de vorm van besparingen. Onze ledenvoordeelpartners zijn geselecteerd op gunstige prijzen en voorwaarden, maar ook op het juiste serviceniveau en ervaring met de horeca. Als KHN-lid profiteer je direct van vele besparingen! Denk aan korting op energie, telecom, verzuimverzekering en arbodienst.

Word als starter nu lid en krijg

  • Een gratis adviesgesprek met regiomanager
  • Lid worden voor gereduceerd tarief: €204 per jaar
  • Startersbrochure – Dé ondernemersgids voor startende horecaondernemers

Wil je meer weten over het lidmaatschap voor starters? Bel: 0348 48 94 89

Vul het formulier in om lid te worden

Wij nemen daarna contact met je op om de inschrijving volledig te maken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens