Live voetbal loont! 7,5% korting op FOX Sports Zakelijk

Fox Sports

FOX Sports is dé live sportzender van Nederland. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden op FOX Sports alle wedstrijden live uitgezonden. Bovendien is er veel aandacht voor andere nationale competities met veel live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, de tweede divisie en het KNVB Beker toernooi.

Voor de liefhebbers van internationale topsport is er FOX Sports International met onder andere voetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Maar FOX Sports is meer dan voetbal! Ook de NFL, MLB, NHL en UFC zijn te zien op FOX Sports International, evenals ATP- en WTA- tennis.

De gemiddelde omzet per gast die een horecagelegenheid bezoekt om live sport te kijken bedraagt € 25,-. Per speelronde zijn er gemiddeld 274.000 live sportkijkers. Samen zijn zij goed voor een omzet van € 7.1 miljoen per Eredivisiespeelronde. Ruim 50% van de live sportkijkers heeft thuis ook een FOX Sports abonnement. Uit onderzoek door GFK is gebleken dat 88% van de bezoekers speciaal voor de wedstrijd naar de horeca komt, ruim op tijd aanwezig is en zelfs langer blijft.

Waarom een officiële licentie?

Voor het openbaar maken van beelden van FOX Sports heeft u een licentie nodig. De prijs voor deze licentie wordt bepaald door middel van een aantal variabelen. Om de exacte prijs voor uw locatie te weten kunt u contact opnemen met één van de vertegenwoordigers van FOX Sports Zakelijk.

Zonder licentie uitzenden is strafbaar

Als u zonder de licentie beelden van FOX Sports openbaar maakt, maakt u inbreuk op de auteursrechten van FOX Sports Zakelijk. Om de rechten van licentiehouders te beschermen voert FOX Sports intensieve controles uit.

Uw ledenvoordeel 7,5% korting op uw FOX Sports Zakelijk licentie

Als u al een licentie heeft van FOX Sports Zakelijk gaat de ledenkorting in bij verlenging van uw jaarlicentie, mits u tijdig kenbaar heeft gemaakt dat u lid bent van KHN. Als nieuwe licentiehouder kunt u per direct instromen met ledenkorting. Als lid van KHN krijgt u 7,5% korting bij maandelijkse betaling. Betaalt u per jaar vooruit, dan ontvangt u 12,5% korting. Zo kan uw ledenvoordeel oplopen tot bijna €180,- per jaar.

Hoe profiteert u?

Bel om een afspraak te maken voor een advies op maat: 0800-3103003 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 16:30 uur). Of ga naar foxsports.nl/zakelijk. Als u het formulier hieronder invult, neemt FOX Sports Zakelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u?
Opmerking
Terug