7,5% korting op uw FOX Sports Zakelijk licentie

FOX Sports is dé live sportzender van Nederland. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden op FOX Sports alle wedstrijden live uitgezonden. Naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie is er bovendien veel aandacht voor andere nationale competities met veel live voetbal uit de Jupiler League, de tweede divisie en het KNVB Beker toernooi.

Voor de liefhebbers van internationale topsport is er FOX Sports International met exclusief live voetbal uit de Bundesliga, UEFA Europa League, FA Cup, DFB Pokal, de finale van Copa del Rey en Supercopa. Maar FOX Sports is meer dan voetbal! Ook de NFL, MLB, NHL, UFC en American Football en basketbal en Euroleague Basketbal zijn te zien op FOX Sports International, evenals tennis uit de ATP World Tour 500, de ATP World Tour Masters 1000 en Wimbledon.

FOX Sports brengt alle wedstrijden met passie in beeld. De sfeer is voelbaar in uw bedrijf. Uit een onderzoek van GFK blijkt dat 72% van de bezoekers speciaal voor de wedstrijd naar de horeca komt, zelfs eerder komt of langer blijft. Bezoekers geven gemiddeld € 20 uit rondom de wedstrijd.

Waarom een officiële licentie?

Op uitzendingen van FOX Sports Zakelijk rusten auteursrechten. Wanneer u beelden van FOX Sports openbaar maakt, dient u in het bezit te zijn van een officiële FOX Sports Zakelijk licentie. Deze licentie geeft u het recht om alle beelden van FOX Sports te vertonen aan uw gasten. FOX Sports Zakelijk kijkt altijd naar een aantal variabelen. Zo bepalen o.a. uw kijkoppervlakte en het type bedrijf/branche de hoogte van uw licentietarief. Onze vertegenwoordiger maakt graag met u een afspraak om uw locatie van de juiste licentie te voorzien.

Zonder licentie uitzenden is strafbaar

Het illegaal uitzenden van FOX Sports in openbare gelegenheden is strafbaar wanneer hiervoor niet de vereiste FOX Sports Zakelijk licentie aanwezig is. Om de rechten van licentiehouders te beschermen voert FOX Sports intensieve controles uit.

Uw ledenvoordeel

Als u al een licentie heeft van FOX Sports Zakelijk gaat de ledenkorting in bij verlenging van uw jaarlicentie, mits u tijdig bij FOX Sports kenbaar heeft gemaakt dat u lid bent van KHN. Als nieuwe licentiehouder kunt u per direct instromen met ledenkorting. Als lid van KHN krijgt u 7,5% korting bij maandelijkse betaling. Betaalt u per jaar vooruit, dan ontvangt u 12,5% korting. Zo kan uw ledenvoordeel oplopen tot bijna €180,- per jaar.

Hoe profiteert u?

Bel om een afspraak te maken voor een advies op maat: 0909-0101 (0,10ct p/m, bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur). Of ga naar foxsports.nl/zakelijk. Als u het formulier hieronder invult, neemt FOX Sports Zakelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u?
Opmerking
Terug