Live voetbal loont! 7,5% korting op FOX Sports Zakelijk

Fox Sports

FOX Sports is dé live sportzender van Nederland. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden op FOX Sports alle wedstrijden live uitgezonden. Bovendien is er veel aandacht voor andere nationale competities met veel live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, de tweede divisie en het KNVB Beker toernooi.

Voor de liefhebbers van internationale topsport is er FOX Sports International met onder andere voetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Maar FOX Sports is meer dan voetbal! Ook de NFL, MLB, NHL en UFC zijn te zien op FOX Sports International, evenals ATP- en WTA- tennis.

Live voetbal loont!

Uit recent onderzoek, uitgevoerd door GFK, blijkt dat per speelronde ruim 274.000 bezoekers de wedstrijd live bekijken in een horecagelegenheid. De gemiddelde bezoeker geeft €25,- uit rondom een live wedstrijd. 92% van de ondervraagden geeft aan dat zij naar de horeca komt voor de gezelligheid en de sfeer rondom een live wedstrijd. Kortom, live voetbal loont!

Waarom een officiële licentie?

Voor het openbaar maken van beelden van FOX Sports heeft u een licentie nodig. De prijs voor deze licentie wordt bepaald door middel van een aantal variabelen. Om de exacte prijs voor uw locatie te weten kunt u contact opnemen met één van de vertegenwoordigers van FOX Sports Zakelijk.

Zonder licentie uitzenden is strafbaar

Als u zonder de licentie beelden van FOX Sports openbaar maakt, maakt u inbreuk op de auteursrechten van FOX Sports Zakelijk. Om de rechten van licentiehouders te beschermen voert FOX Sports intensieve controles uit.

Uw ledenvoordeel 7,5% korting op uw FOX Sports Zakelijk licentie

Als u al een licentie heeft van FOX Sports Zakelijk gaat de ledenkorting in bij verlenging van uw jaarlicentie, mits u tijdig kenbaar heeft gemaakt dat u lid bent van KHN. Als nieuwe licentiehouder kunt u per direct instromen met ledenkorting. Als lid van KHN krijgt u 7,5% korting bij maandelijkse betaling. Betaalt u per jaar vooruit, dan ontvangt u 12,5% korting. Zo kan uw ledenvoordeel oplopen tot bijna €180,- per jaar.

Hoe profiteert u?

Vul onderstaand formulier in, dan neemt FOX Sports Zakelijk contact met u op. Heeft u vragen over FOX Sports of deze actie? Bel dan FOX Sports via 0800 310 30 03 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 16:30 uur).

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u?
Opmerking
Terug
Leden over FOX Sports
KHN Energiewet App banner
KHN Ledenvoordelen