Afdeling Gemeente Sluis

KHN afdelingsnieuws

Enquête huisvesting arbeidsmigranten provincie Zeeland

19-08-2019
-

Arbeidsmigranten vervullen nu en in de toekomst een belangrijke rol bij het invullen van vacante arbeidsplaatsen in Zeeland. Het succesvol aantrekken van arbeidsmigranten begint bij voldoende, geschikte huisvesting. Op basis van dit onderzoek willen we de behoefte aan arbeidsmigrantenhuisvesting bepalen. Dit is in het belang van het bedrijfsleven, gemeenten en de arbeidsmigranten.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Bromfietser aangereden door auto Sluis

24-08-2019 - Door: Roland de Jong SLUIS - In Sluis is vrijdag aan het begin van de avond een bromfietser gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De bestuurder van de personenauto reed rond 17.15 uur vanaf de rotonde bij de Nieuweweg in de richting van de Sint-Annastraat. Toen hij rechtsaf wilde slaan naar een parkeerplaats bij een hotel aan de Kaai zag hij de bromfietser over het hoofd. De bromfietser kwam ten val en liep een hoofdwond op.

Darten voor Kika bij Sluis 45

20-08-2019 - Den Helder - De zesde editie van het TB printing Darts4kika straattoernooi vindt komende zondag (25 augustus) plaats. Het unieke buiten darttoernooi wordt net als voorgaande jaren gehouden op het plein voor café Sluis 45 in de Sluisdijkstraat. Het belooft een zonnige editie te worden, want de weersvoorspellingen zijn fantastisch voor het weekend. Naast het darten is er ook live muziek met onder anderen zanger Patrick Bouquet en er staat een springkussen voor de jeugd.