Afdeling Gemeente Sluis

KHN afdelingsnieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

George Longhitano in rol van veilingmeester

18-06-2019 - Erik Tas draait alweer enige tijd samen met zijn compagnon George Longhitano Bistro nr. 11 aan de sluis in Leidschendam. Het tweetal staat vooral bekend om hun culinaire kunsten in de keuken. Tijdens de bijeenkomst van businessclub VOC gisteren bij Bistro nr 11 bleek George nog een andere kwaliteit te hebben, namelijk die van veilingmeester.

Rabobank zet Hospice in het zonnetje

18-06-2019 - Tijdens een geslaagde bijeenkomst van de businessclub VOC bij Bistro nr 11 aan de sluis in Leidschendam werd gisteravond het bestuur van Hospice Het Vliethuys in het zonnetje gezet. De Rabobank was met onder meer accountmanager Ben van den Berg, manager Robert Schepes en rayon manager Willem-Jan Verheggen bij de bijeenkomst aanwezig.

HAP SLIK WEG

18-06-2019 - We tuffen de haven van Muiden in en meren aan bij restaurant De Doelen, gevestigd in een monumentaal pand aan de sluis die de Vecht van het IJmeer scheidt. Na ontvangst door een nogal, eh, markante man - de eigenaar - nemen we plaats in het bonte, ossenbloedrood geverfde interieur vol kleurrijke kunst. Hij geeft ons een compliment over onze kleding en legt ongevraagd het verschil uit tussen shortrib…