Afdeling Gemeente Sluis

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

'Het is gaaf als gasten genieten'

18-04-2019 - Avonden lang oefende ze thuis op het openen van oesters. Ze bleef extra uren op school om te trancheren, flamberen en fileren. Tham Cao (17) uit Yerseke wilde per se bij de beste studenten van Nederland horen. Dat lukte: de studente hotelmanagement won de bronzen medaille tijdens het Nederlands kampioenschap voor jonge gastheren en gastvrouwen.Samen met haar medestudente Noa Tanghe (18) uit Oostburg deed Tham ook mee aan Future Talents, de...

Dit zijn alle helden en heroes:

18-04-2019 - Azat Erdem (20) uit Schoondijke: heeft zich ondanks zijn taalachterstand niet uit het veld laten slaan!Berhan Tafere (28) uit Middelburg: vluchtte uit Eritrea en leert nu Nederlands en helpt anderen.Bryan Vink (19) uit Hulst & Wesley van de Voorde (24) uit Vogelwaarde: wonnen samen de tweede prijs tijdens de strijd om de Toerisme Bokaal.Chris Dijst (20) uit Dreischor & Elise van der Marel (19) uit Middelburg: hebben samen ruim 400 euro...