Afdeling Haarlem

KHN afdelingsnieuws

KHN Haarlem en de gezamenlijke hotels hekelen oneerlijk speelveld bij heffing toeristenbelasting

18-07-2019
-

Op 17 juli hebben de hotels in Haarlem samen met KHN Haarlem een brief gestuurd aan gemeente Haarlem over de voortgang van de aanpak van de toeristenbelasting.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Haarlem Food Future lanceert Doggy Bags

09-07-2019
-

Haarlemmers die uit eten gaan kunnen binnenkort hun overgebleven maaltijd mee naar huis nemen in een doggy bag. In de meeste restaurants is het nog geen gewoonte om een doggy bag aan te bieden. Daarom lanceert Haarlem Food Future samen met de gemeente Haarlem, Rabobank, J.C. Ruigrokstichting en Koninklijke Horeca Haarlem de Haarlemse Doggy Bag campagne.

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

Ben jij een koploper?

24-06-2019
-

De gemeente Haarlem richt samen met de provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en KHN Haarlem een koplopergroep circulaire restaurants op.

Samenvatting bestuursvergadering 11 juni KHN Haarlem

18-06-2019
-

Op dinsdag 11 juni jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem vergaderd bij Amrath Hotel Frans Hals, Damstraat 10 in Haarlem. Wat kwam er zoal ter sprake?

14 augustus KHN Netwerkborrel op VIP-deck Haarlem Jazz & More

06-06-2019
-

Op 14 augustus is het weer zover; de binnenstad van Haarlem vult zich met muziekliefhebbers tijdens de 8e editie van Jazz & More. Het bestuur van KHN Haarlem nodigt haar leden uit voor een netwerkborrel tijdens de opening van dit bijzondere evenement. Het Vip Deck op de Grote Markt is vanaf 19.00 uur speciaal voor jou ingericht waar je kunt genieten van hapjes, drankjes en optredens.

Samenvatting bestuursvergadering 14 mei KHN Haarlem

24-05-2019
-

Op dinsdag 14 mei jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem vergaderd bij Bij Tholen, Kruisweg 70b in Haarlem. Wat kwam er zoal ter sprake?

Samenvatting bestuursvergadering KHN Haarlem 9 april

29-04-2019
-

Op dinsdag 9 april jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem vergaderd bij Frisk aan het Spaarne, Max Euweplein 1 Haarlem. Wat kwam er zoal ter sprake?

Feestelijke uitreiking Bokkedoorns Award bij Nova College Haarlem

26-04-2019
-

Michelle Leone uit IJmuiden en Dennis Frank uit Spaarnwoude, studenten Nova College Horeca, hebben de prestigieuze Bokkedoorns Award 2019 gewonnen. Dat maakte de jury woensdag 24 april bekend tijdens de feestelijke uitreiking in het Nova Grand Café Restaurant aan de Zijlweg in Haarlem.

Lokaal horecanieuws in de media

Haarlem Culinair jubileert | Haarlem105 | Van stad tot strand!

22-07-2019 - Tijdens de komende jublileumeditie van Haarlem Culinair worden er twee nieuwe initiatieven geïntroduceerd. Op het 25e eet- en proeffestijn kan je op zondag meedoen aan de Smulpaap Tour. Je proeft dan van alles wat en je krijgt wijn. En restaurant Ratatouille Food & Wine komt met Chef's Table; op het dak van een cocktailbar is een pop-up restaurant ingericht met een 3-gangenmenu. Nieuw is ook het straattheater tijdens de borreluren op alle drie de dagen.

De leukste koffietenten, kriskras door het land

22-07-2019 - Toki, Japans voor 'tijd van mogelijkheden', wordt gerund door partners in business (en in liefde) Jeff & Nanna, en is het toevluchtsoord van hip koffie én theedrinkend Amsterdam. Hondje mag ook mee!  Exporuimte, koffiebar en café. Dit manusje van alles bruist! Dus ben je in Arnhem, ga langs. Plus: gelegen in het leukste deel van de stad, het modekwartier.  Alleen al omdat By Lima in Haarlem (Amsterdam in het klein, op een goede manier) is gevestigd moet je hier naartoe.

Steven de Geus live bij café Stiel's

20-07-2019 - HAARLEM Café Stiel's (Smedestraat 21) heeft zes dagen per week livemuziek op het podium staan. Voor de komende week heeft Stiel's een bijzondere aanrader. Zondag 21 juli treedt Steven de Geus op. De Geus is een multi-instrumentalist, componist en zanger die in 2013 terug te zien was bij The Voice of Holland. Eclectisch en veelzijdig, klopt zijn hart voor muziekstijlen variërend van reggae, hiphop en soul, tot jazz, pop en rock. Stiel's is iedere dag vanaf 20.00 uur geopend.