Afdeling Haarlem

KHN afdelingsnieuws

Cursus Social Media op 28 januari in Heemskerk

17-12-2018
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

Aanmeldronde 13de editie ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019 gestart

13-11-2018
-

De 13e editie van dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland - de OVNH - is op 1 november van start gegaan. In de Statenzaal van het provinciehuis in Haarlem gaf juryvoorzitter Jaap Bond in gezelschap van juryleden, partners en recente winnaars het officiële startsein van deze prestigieuze verkiezing.

Kom naar de NV Haarlem op maandag 19 november 2018

07-11-2018
-

Maandag 19 november draait de NV Haarlem om terugblikken en vooruit kijken. Zo vertelt bestuursvoorzitter van Zorgbalans Tamara Pieterse over de toekomst van de zorg, de groeiende zorgvraag en hoe zij de komende drie jaar bijna 1000 nieuwe medewerkers hoopt te werven.

Horeca in Haarlem bespreekt ‘wij voelen ons niet gehoord’

06-11-2018
-

Op maandag 5 november kwam de Haarlemse horeca onder aanvoering van het bestuur van KHN Haarlem bij elkaar om het thema ‘we voelen ons niet gehoord’ te bespreken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

22-10-2018
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Eten met sterren | Haarlem105 | Van stad tot strand!

18-12-2018 - Restaurant Olivijn in Haarlem heeft afgelopen maandag een eerste Michelinster gekregen. Het restaurant is pas 5 maanden open en zit in een vijftiende-eeuws pand aan de Kleine Houtstraat. Het gebouw is vroeger een klooster geweest. Ook de Haarlemse restaurants Ratatouille Food & Wine en ML hebben weer een ster gekregen in de Michelingids van 2019. In totaal kregen twaalf Nederlandse restaurants voor het eerst een ster in het jaarlijkse boekje.

Seats2meet in Office Hotel Zuid geopend

18-12-2018 - Met het symbolisch overgooien van een netwerk van kennis en waarde in de vorm van bolletjes wol, is het Seats2meet Office Hotel Haarlemmerhout aan de Fonteinlaan officieel geopend. Ronald van den Hoff, oprichter Seats2meet en Luigi Prins, directeur Cobraspen en oprichter Office Hotel openden onder begeleiding van presentatrice Pauline de Wilde de eerste echte Seats2meet-locatie in Haarlem. De vestiging wordt gemanaged door Klaartje Vreeken.

Michelinster voor Olivijn

18-12-2018 - HAARLEM Nederland heeft er twaalf nieuwe restaurants met een ster bij, waaronder het Haarlemse Olivijn, gevestigd in de Kleine Houtstraat. Dat bleek maandag bij de bekendmaking in Amsterdam. De drie restaurants die drie sterren hadden, De Librije (Zwolle), De Leest (Vaasssen) en Inter Scaldes (Kruiningen), behouden die. Ook kwamen er twee restaurants bij met twee sterren van Michelin. Het gaat om Pure C in Cadzand, dat al een ster had, en Sabero in Roermond.