Afdeling Harderwijk

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

KHN feliciteert restaurant De Dolle Griet in Harderwijk met 25-jarig bestaan

18-03-2019
-

KHN feliciteert horecaondernemer JP van der Velde met het 25-jarig jubileum van zijn zaak De Dolle Griet in Harderwijk. Regiomanager Richard Dijkgat overhandigde de horecaondernemer een bos bloemen.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

KHN feliciteert Edger Groeneveld met titel Wijnmeester

16-04-2019 - Edger Groeneveld, sommelier bij tweesterrenrestaurant 't Nonnetje in Harderwijk, mag zich vanaf nu Wijnmeester noemen. Hij slaagde voor zijn Meesterproef. En het was dubbel feest: Michel van der Kroft vierde zijn 12,5 jaar jubileum als Meesterkok. KHN feliciteerde het tweetal met deze bijzondere prestaties. Edger Groeneveld, sommelier bij tweesterrenrestaurant 't Nonnetje in Harderwijk, mag zich vanaf nu Wijnmeester noemen. Hij slaagde voor zijn Meesterproef.

Drugshandelaar met flinke portemonnee opgepakt in Harderwijk: 'Mooie vangst'

14-04-2019 - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag naar eigen zeggen 'een mooie vangst' gedaan. Ze vatten in een horecagelegenheid in Harderwijk een man in de kraag voor de handel in drugs.  Naast de drugs heeft de politie een som geld en een tweetal telefoons in beslag genomen voor het onderzoek. Of de verdachte zijn telefoons en het geld terug gaat krijgen, is nog niet duidelijk. Dit zal het onderzoek moeten uitwijzen. Hiervoor wordt overleg gepleegd met justitie.

Leuk volgens tweelingzusjes Willemieke en Annelien: 'Wij blijven altijd in Oud-Beijerland'

13-04-2019 - De zusjes (16) vinden Oud-Beijerland héél gezellig. "Er is zo'n leuke sfeer hier. Je komt altijd wel bekenden tegen. Er zijn leuke winkeltjes en horeca. Onze familie woont allemaal best ver weg, daarom hebben we met onze broers en zussen afgesproken dat wij allemaal hier blijven wonen, lekker dicht bij elkaar. Nu nog zien of we ons daar allemaal aan houden, haha." Annelien verbreekt die regel binnenkort al: ze gaat een opleiding tot militair verpleegkundige in Harderwijk volgen.