Afdeling Harderwijk

KHN afdelingsnieuws

KHN feliciteert restaurant De Dolle Griet in Harderwijk met 25-jarig bestaan

18-03-2019
-

KHN feliciteert horecaondernemer JP van der Velde met het 25-jarig jubileum van zijn zaak De Dolle Griet in Harderwijk. Regiomanager Richard Dijkgat overhandigde de horecaondernemer een bos bloemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Eerste Pasar Malam in De Sypel

19-06-2019 - HARDERWIJK Vijftien artiesten, 60 marktkramen en twee grote restaurants. Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober staat sportcomplex De Sypel in het teken van de Pasar Malam Harderwijk. Een sfeervolle Oosterse avondmarkt met muziek, dans en Indisch eten. De organisatie heeft beide hallen van 12.00 tot 23.00 uur afgehuurd en rekent op 1500 tot 2000 bezoekers. De entree is 9 euro.   door Marco Jansen De Pasar Malam is een Indische avondmarkt in Oosterse sferen.

Ruim 6.000 Veluwenaren drinken zeven dagen alleen water en thee

17-06-2019 - De #7dagenwaterchallenge van Jongeren Op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG) is van start gegaan met meer dan 6.000 deelnemers. Het gaat om inwoners van Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem.  De deelnemers drinken zeven dagen lang, tot zondag 23 juni middernacht, alleen water en thee. De insteek is dat mensen stil staan bij hun drinkgewoontes en het gebruik van suikers, cafeïne en alcohol resetten.

Huisvesting arbeidsmigranten zorgt voor onrust

15-06-2019 - 'Teveel arbeidsmigranten op één plek is niet goed' ERMELO/ HARDERWIJK - Wanneer de gepresenteerde plannen voor het bouwen van een migrantenhotel aan de Harderwijkerweg doorgaan, vrezen omwonenden voor overlast. Op de hoek van de Harderwijkerweg en Groene Zoomweg, op de grens van Harderwijk en Ermelo, moet volgend jaar een hotel worden geopend waarin zo'n tweehonderd arbeidsmigranten onderdak krijgen.