Afdeling Heerlen

KHN afdelingsnieuws

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

L1mburg Centraal: Maastricht heeft nu ook een skybar

18-04-2019 - Waar kan je vandaag optimaal van de zon genieten? Juist zo hoog mogelijk. In steeds meer grote steden komen restaurants met fenomenale uitzichten. Ze worden ook wel rooftopbars of skybars genoemd en zijn wereldwijd razend populair. In Limburg valt dat nog wel mee. Zo zit er in Heerlen eentje en is er vandaag eentje geopend op de achtste verdieping bovenop het Eiffelgebouw in Maastricht Ons nieuws, jouw verhaal, dagelijks om 17:30 op L1 TV. Meer L1mburg Centraal op L1.nl/L1mburgCentraal.

Heerlen centraal tijdens derde Boeken Borrel Madame van Dam

18-04-2019 - Over Heerlen valt altijd wel wat te vertellen. Positief of negatief, de stad is altijd goed voor een verhaal. Ook schrijvers vinden inspiratie in deze stad. Tijdens de derde 'Boeken Borrel' op donderdag 25 april in bistrot Madame van Dam gaat presentator Wiel Beijer met schrijvers en niet-schrijvers in gesprek over hun liefde voor de stad.

Kerkraadse DJ en producer Garry Krasovec overleden

18-04-2019 - Niet ver van de toenmalige discotheken Peppermill en Diligence, wordt donderdag in het crematorium van Heerlen afscheid genomen van de Kerkraadse diskjockey en producer Garry Krasovec. De diskjockey begon eind jaren '80 met remixes, werd in 1995 de beste hiphop-dj van de Benelux en bracht rond de eeuwwisseling verschillende eigen danceplaten uit. Ook daarna bleef hij actief achter de draaitafels. Zo draaide hij op Oudjaarsdag nog op het Intenss-feest in Brunssum.