Afdeling Heerlen

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Gratis training overvalpreventie in de horeca 24 juni in Heerlen

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

L1 Nieuwsshow: Voorproefje van de wedstrijd 'Pasta eten zonder handen' op 8 juli

17-06-2019 - Binnenkort is er een nogal uitzonderlijke wedstrijd bij een Italiaans restaurant in Heerlen. Op 8 juli is daar de wedstrijd 'Pasta eten zonder handen'. Als er nou iemand verzot is op pasta dan is dat wel onze eigen Maarten Bonnemaijers! Zodoende vroegen wij de eigenaresse van het restaurant of zij de strijd 'Pasta eten zonder handen' nu al aandurfde tegen Maarten.

Grote onbekende weet wat hij wil

15-06-2019 - Van zijn naam heeft amper iemand in Kerkrade gehoord, als er nog druk wordt onderhandeld bij hotel Van der Valk in Heerlen. Op een steenworp afstand van de club die hij wil overnemen, praat Roda's…

Personeel Huize de Berg in Heerlen: 'Geen horeca-cao in de zorg'

13-06-2019 - Personeel van Huize de Berg in Heerlen verzet zich tegen de gevolgen van een verwacht faillissement . "Men wil ons vervangen door goedkopere krachten.