Perskit Horecava 2025

De Horecava perskit bevat alle benodigdheden voor de pers op een rijtje. Hier vind je in 2025 ook alle persberichten, de arbeidsmarktmonitor, de horeca in cijfers en de verwachtingen voor 2025.

Hieronder kun je de documenten vinden van de persconferentie van januari 2024.

Arbeidsmarkt cijfers

Tijdens de persconferentie delen we de resultaten uit de arbeidsmarktmonitor. Deze monitor geeft inzicht in de horeca arbeidsmarkt in 2022, ten opzichte van voorgaande jaren.

Speerpunten KHN

Als vereniging zetten wij ons ook het komende jaar in voor zowel de individuele- als collectieve belangen van horecaondernemers. Ons doel is om een gunstig ondernemersklimaat te bevorderen, waarin ondernemen weer winstgevend wordt. Wij streven ernaar de regeldruk te verminderen en zo de lasten voor ondernemers te verlichten. Daarnaast streven we naar een evenwichtige balans tussen werk en zekerheid, zodat horecaondernemers met vertrouwen kunnen blijven ondernemen. Ook zetten we ons actief in voor realistische duurzaamheids- en gezondheidsambities in de horecasector, om de toekomst van onze branche te beschermen.

Vragen

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.

Presentatie personferentie

Werken_in_de_Horeca_1920x1420px_1H0A7854

Horeca arbeidsmarkrapportage 2023

Personeel

Samenvatting arbeidsmarktmonitor

Personeel34