KHN On Tour

KHN On Tour header 2017

KHN inspireert! Onder de noemer KHN On Tour organiseren wij binnen- en buitenlandse inspiratietours waarbij horecaondernemers een kijkje in de keuken nemen van collega-ondernemers. Zo maken onze leden kennis met horecaconcepten in binnen- en buitenland en kunnen zij 'live' ervaren hoe collega's inspelen op trends. In het Tourarchief doen wij verslag van afgelopen tours.

Onze binnenlandse tours

Ga je op 2 september mee met KHN On Tour Hotels in Utrecht?

Utrecht ontwikkelt zich razendsnel als hotelstad. Niet alleen hebben de grote, internationale ketens als Hampton by Hilton en Crowne Plaza deze prachtige stad ontdekt, er ontstaan ook geweldige, nieuwe initiatieven zoals BUNK en het nieuw te vestigen boutique hotel in het voormalig muziekpaleis Tivoli. Maar zijn vraag en aanbod nog wel goed op elkaar afgestemd? Benieuwd naar het antwoord en naar de hotelhotspots van Utrecht? Ga 2 september mee met KHN On Tour Hotels!

 
Onze buitenlandse tours

In 2019 reist KHN On Tour af naar Londen, Miami, Seattle, Berlijn, Tel Aviv, Kopenhagen, Tokio & Osaka en Barcelona. Meer info of aanmelden voor een van deze inspiratiereizen? Bekijk onze buitenlandse tours

 

Terug
KHN On Tour
Meer info

Buitenlandse tours
Neem contact op met:
Jesse Geboers
M 06 38 69 50 75
jesse@khnontour.nl

Binnenlandse tours
Neem contact op met:
Sandie Chan
M 06 83 21 88 01
s.chan@khn.nl

Tourarchief