Relevante date en kennis voor horecaondernemers

Of het nu gaat om bestemmingsontwikkeling, het internationaal promoten van Nederland, of het spreiden van bezoekers in ruimte en tijd: bij alles wat we doen gebruiken we relevante data en kennis. Die deelt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) graag met horecaondernemers. Want met de juiste inzichten over markten en bezoekers, bewoners en bestemmingen kunnen we samen gericht werken aan het optimaal ontwikkelen en promoten van de bestemming Nederland en kun jij de marketingstrategie van je eigen bedrijf onderbouwen.

Cijfers en statistieken vormen de basis van goed beleid. NBTC zet zich dan ook in om interessante data te verkrijgen, te duiden en te delen. Dat doen zij mét en vóór de sector. Want met de juiste data kunnen we samen een effectieve bijdrage leveren aan het realiseren van onze langetermijnvisie Perspectief 2030.

Kennisbank

In de kennisbank van NBTC vind je de meest recente cijfers en verwachtingen, trends en ontwikkelingen voor de toeristische sector. Maak gebruik van cijfers en statistieken van NBTC.