All Right Security is VEB-erkend en gespecialiseerd in het aanleggen van kwalitatieve camera- en alarmsystemen tegen betaalbare prijzen. Dat verhoogt de veiligheid voor gasten en medewerkers en verkleint de risico’s op diefstal en inbraak.

Tijdelijk tot 300 euro extra voordeel!

Tot en met 31 december 2023 kun je profiteren van een compleet camerasysteem met 300 euro extra KHN-korting! Zo heb je 24/7 zicht op wat er in jouw bedrijf gebeurt.

Jouw KHN-voordeel

 • Speciale voordeelpakketten voor de horeca
 • Gemiddeld 250 euro ledenvoordeel per installatie
 • A-kwaliteit materiaal (camera’s en recorder)
 • All-in service (van advies tot onderhoud)
 • Mogelijkheid tot gespreide betaling (binnen 12 maanden na installatie)

  Camerasystemen

  Ben jij op zoek naar een camerasysteem waarmee je 24/7 zicht hebt op wat er in jouw bedrijf gebeurt? All Right Security heeft diverse pakketten speciaal voor de horeca vanaf € 1.995,-. Kijk hier voor het actuele aanbod (KHN ledenvoordeel reeds verwerkt in de prijzen).

  Alarmsystemen / inbraakbeveiliging

  Een alarmsysteem kan als preventie maatregel worden geadviseerd door je verzekeraar. Een gemiddeld alarmsysteem inclusief installatie kost voor KHN-leden € 1.895,-. Interesse: vul dan onderstaand formulier in en informeer vrijblijvend naar een advies op maat voor jouw bedrijf.

  Bodycam

  Met een bodycam verhoog je de persoonlijke veiligheid van je gasten en je medewerkers. Informeer bij All Right Security naar de mogelijkheden. KHN-leden ontvangen 10% extra korting.

  Meer weten of direct profiteren?

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in, dan neemt All Right Security vrijblijvend contact met je op.

  All right security

  Contactformulier

  Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

  Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.