All Right Security is VEB-erkend en gespecialiseerd in het aanleggen van kwalitatieve camera- en alarmsystemen tegen betaalbare prijzen. Voor KHN-leden heeft All Right Security speciale oplossingen, zoals een camerasysteem waarmee je 24/7 zicht hebt op wat er in jouw bedrijf gebeurt. Dat verhoogt de veiligheid voor gasten en medewerkers en verkleint de risico’s op diefstal en inbraak.

Jouw KHN-voordeel

  • Speciale pakketten voor de horeca
  • Gemiddeld 250 euro ledenvoordeel per installatie
  • Nu tijdelijk 300 euro extra ledenvoordeel op een camerasysteem!
  • A-kwaliteit materiaal (camera’s en recorder)
  • All-in service (van advies tot onderhoud)
  • Tijdelijk: gespreide betaling (binnen 12 maanden na installatie)

ACTIE: Tot en met 15 december 2022 kun je profiteren van een compleet camerasysteem met 300 euro extra KHN-korting.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem kan als preventieve maatregel worden geadviseerd door je verzekeraar. Het standaard alarmsysteem inclusief installatie kost voor KHN-leden € 1.700,- exclusief btw. Het jaarlijks onderhoud à € 95,- en aansluiting op de meldkamer à € 210,- zijn optioneel en kunnen apart worden gefactureerd.

Bodycam

Met een bodycam verhoog je de persoonlijke veiligheid van je gasten en je medewerkers. Informeer bij All Right Security naar de mogelijkheden. KHN-leden ontvangen 10% extra korting.

Meer weten of direct profiteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in, dan neemt All Right Security vrijblijvend contact met je op.

All-Right Security

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.