Staffable Payroll houdt zich al sinds 2004 uitsluitend bezig met payrolling in de gastvrijheidsbranche. Naast wat je vanzelfsprekend van een payroller mag verwachten, is Staffable vooral een payrollpartner die jouw bedrijf en je branche door en door kent en je medewerkers op de eerste plek zet. Een must in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Jouw KHN-voordeel

  • Korting op je payrollfactor
  • Eén vaste contactpersoon
  • Gratis roosterprogramma en inkloksysteem
  • Gratis online gastvrijheidstrainingen voor je medewerkers

That’s how we roll

Als payroller nemen wij jou het juridisch werkgeverschap uit handen. Daarmee vervallen bijna al jouw werkgeversrisico’s en -verplichtingen. Door de tijdsbesparing en gemoedsrust kun jij je optimaal focussen op je onderneming. Daarvoor betaal je een vaste factor per gewerkt uur, gebaseerd op het (bruto)uurloon (inclusief reserveringen) van je werknemers. Wordt er niet gewerkt? Dan betaal je dus helemaal niets. Verder houd jij de touwtjes in handen wat betreft je werving & selectie en personeelsplanning.

Gemak voor jou

Als opdrachtgever krijg jij kosteloos toegang tot een online tool voor roosters, urenregistratie en communicatie met je medewerkers. Deze tool voorziet exact in jouw behoeftes als horecaondernemer. Zo krijg je van tevoren een glashelder inzicht in je personeelskosten over een bepaalde periode en heb je geen omkijken meer naar je urenadministratie, omdat je medewerkers online in- en uitklokken. Liever je eigen software gebruiken? Onze tool beschikt over een koppeling met vrijwel alle gangbare planningssoftware.

Gemak voor je medewerkers

Je bestaande en nieuwe medewerkers kunnen zich snel en gemakkelijk online inschrijven bij ons. Daarna ontvangen ze zaken als gewerkte uren en loonstroken in onze eigen Staffable-app. Ook kunnen zij via e-learning tot wel 20 gratis online trainingen volgen, toegespitst op de gastvrijheidsbranche. Verder krijg jij als ondernemer 20% korting op de betaalde versie van deze e-learningmodule, met wel 250 trainingsvideo’s. En met ons Bonus Extra Program krijgen medewerkers korting op maar liefst 250 verschillende A-merken.

Aanvullend gemak

Als zuivere payroller nemen wij de werving en selectie van medewerkers niet van je over. Wel kunnen we je ondersteunen in alle fasen van je recruitmentproces, de employee journey van je medewerkers van A tot Z begeleiden en je helpen bij de training en ontwikkeling van medewerkers.

Laten we kennismaken!

Payrolling is maatwerk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Onze relatiemanager in jouw regio komt graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Testimonial

Michiel van den Berg van Strandpaviljoen Bries in Noordwijk: “Staffable is een hele goede partner in het uit handen nemen van de zorgen omtrent administratie en personeel. Met een sterk groeiend seizoenbedrijf kunnen wij met hart en ziel aanwezig zijn op de vloer. Dat maakt het voor ons fijn werken met Staffable.”