Onze branche heeft al jaren te maken met personeelskrapte. En hoewel het de goede kant op gaat, houdt dit naar verwachting de komende jaren nog aan. Maar gelukkig is er goed nieuws: Komwerkenindehoreca.nl. Hier vind je het nieuwe vacatureplatform ontwikkeld door KHN. Exclusief voor leden van KHN en speciaal ontworpen voor de horeca. We laten jouw bedrijf opvallen, niet alleen bij actieve werkzoekenden, maar juist ook bij degenen die al een baan hebben en openstaan voor een switch.

Waarom kiezen voor komwerkenindehoreca.nl/vacatures?

Dit vacatureplatform onderscheidt zich doordat jouw vacatures geplaatst worden op dé plek waar werknemers en werkgevers in de horecabranche bij elkaar komen. Namelijk komwerkenindehoreca.nl. Dit platform is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en wordt o.a. gepromoot via het netwerk van KHN. Hierdoor krijgt jouw vacature automatisch meer zichtbaarheid op de juiste kanalen. Daarnaast benaderen we kansrijke kandidaten actief via social media, ook als ze zelf (nog) niet actief op zoek zijn. Daarmee gaat komwerkenindehoreca.nl/vacatures verder dan de gemiddelde vacaturesite.

Jouw voordeel

  • Vacatures plaatsen is exclusief voor KHN-leden
  • Geen abonnement, pay-as-you-go
  • Vanaf slechts 99 euro per vacature

Laat zien wie je bent

Bij Komwerkenindehoreca.nl/vacatures geloven we in de kracht van beeld. We maken gebruik van foto’s, 360° tours en visuals om echt te laten zien wat het werk inhoudt, wie de toekomstige collega’s zijn en hoe jouw bedrijf eruitziet. Vacatures aanmaken doe je eenvoudig via mijn.khn.nl. Door promotie van jouw bedrijf via ons platform en via (betaalde) social mediacampagnes op maat, zorgen we dat jouw bedrijf rechtstreeks op de tijdlijn van het juiste horecatalent terechtkomt.

Waar wacht je nog op?

Dus ben jij op zoek naar medewerkers? Plaats dan snel jouw vacature via komwerkenindehoreca.nl.

Plaats jouw vacature

Heb je vragen over het plaatsen van een vacature? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Mocht je nog technische vragen hebben kun je contact opnemen met Onjobs via info@onjobs.nl of 070 2212424.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Testimonials:

Mijn vacatures plaatsen op Komwerkenindehoreca.nl/vacatures is een verademing! Lekker simpel met een supermooi resultaat! Ik heb later ook nog eens voor de optie beeldmateriaal gekozen plus een campagne laten draaien op Instagram en Facebook, binnen een paar dagen had ik reacties op de vacature en twee medewerkers bediening kunnen aannemen! Leo Langh, Brasserie De Koepel