Afspraken tot en met 2023

Sena incasseert de vergoedingen voor de naburige rechten en verdeelt deze vervolgens onder haar rechthebbenden: artiesten en platenproducenten. KHN heeft tot en met 2023 afspraken gemaakt waardoor je ten opzichte van het Sena-markttarief altijd aanzienlijk bespaart op deze licentie.

Jouw KHN-voordeel

  • 19,5% korting op het reguliere tarief
  • Jaarlijks een vast bedrag op basis van het door jou opgegeven muziekgebruik
  • Alle muzieklicenties afgehandeld via een exclusieve voordelige KHN-regeling

Aantrekkelijke extra korting voor leden van KHN

Als horecaondernemer ontvang je 33,3% korting van Sena bij vrijwillige aanmelding. Als lid van KHN ontvang je daar bovenop nog eens 19,5% korting!

Tarieven 2022

  • De KHN Sena-tarieven worden gebaseerd op jouw bekende en/of opgegeven vormen van muziekgebruik: voor achtergrondmuziek de oppervlakte (m²) en voor amusementsmuziek de oppervlakte (m²) plus het aantal openstellingen per jaar. En voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een maximale entreeprijs van € 25 (exclusief btw)*.
  • De licenties voor het muziekgebruik in bijvoorbeeld fitness-/ wellnessruimten, verkoop – en/of bedrijfsruimten of doorzendrechten kunnen –indien opgegeven- ook via KHN worden afgerekend.

*Voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een entreeprijs hoger dan € 25 (exclusief btw) geldt een tarief van 1,5% over de opbrengst. In dat geval is dat een additionele vergoeding bovenop de bestaande licentiekosten die je via KHN afdraagt. Evenementen kun je aanmelden via branche@sena.nl.

Wat moet je doen om te profiteren?

Als je in 2021 al gebruikmaakte van de Buma- en Sena-regelingen dan hoef je geen nieuwe opgave te doen van jouw m² en/of m² - en van aantal openstellingen voor amusementsmuziek. KHN berekent je nieuwe Sena-tarief dan op basis van de bij ons bekende gegevens. Maak gebruik van het muziekopgaveformulier.

Meer informatie over de geldende Sena-tarieven vindt je op www.sena.nl.

Jouw muziekgebruik wijzigen of beëindigen

Wat moet je doen als je jouw muziekgebruik wil wijzigen of beëindigen? Geef een aanpassing van jouw muziekgebruik zo snel mogelijk door aan KHN. Wijzigingen worden nooit met terugwerkende kracht toegepast.

Heb je vragen over jouw kortingsregeling via KHN? Neem dan contact op met KHN, via 0348 48 94 75, of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens