Afspraken tot en met 2021

Sena incasseert de vergoedingen voor de naburige rechten en verdeelt deze vervolgens onder haar rechthebbenden: artiesten en platenproducenten. KHN heeft tot en met 2021 afspraken gemaakt waardoor u ten opzichte van het Sena-markttarief altijd aanzienlijk bespaart op deze licentie.

Uw KHN-voordeel!

  • Hoge kortingen ten opzichte van het reguliere tarief
  • Jaarlijks een vast bedrag op basis van het door u opgegeven muziekgebruik
  • Alle muzieklicenties afgehandeld via een exclusieve voordelige KHN-regeling

Tarieven 2020

  • De KHN Sena-tarieven worden gebaseerd op uw bekende en/of opgegeven vormen van muziekgebruik: voor achtergrondmuziek de oppervlakte (m²) en voor amusementsmuziek de oppervlakte (m²) plus het aantal openstellingen per jaar. En voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een maximale entreeprijs van € 25 (exclusief btw)*.
  • De licenties voor het muziekgebruik in bijvoorbeeld fitness-/ wellnessruimten, verkoop – en/of bedrijfsruimten of doorzendrechten kunnen –indien opgegeven- ook via KHN worden afgerekend.

*Voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een entreeprijs hoger dan € 25 (exclusief btw) geldt een tarief van 1,5% over de opbrengst. In dat geval is dat een additionele vergoeding bovenop de bestaande licentiekosten die u via KHN afdraagt. Evenementen kunt u aanmelden via branche@sena.nl.

Wat moet u doen om te profiteren?

Als u in 2019 al gebruikmaakte van de Buma- en Sena-regelingen dan hoeft u geen nieuwe opgave te doen van uw m² en/of m² - en van aantal openstellingen voor amusementsmuziek. KHN berekent uw nieuwe Sena-tarief dan op basis van de bij ons bekende gegevens. Meer informatie over de geldende Sena-tarieven vindt u op www.sena.nl.

Uw muziekgebruik wijzigen of beëindigen

Wat moet u doen als u uw muziekgebruik wilt wijzigen of beëindigen? Geef een aanpassing van uw muziekgebruik zo snel mogelijk door aan KHN. Wijzigingen worden nooit met terugwerkende kracht toegepast.

Heeft u vragen over uw kortingsregeling via KHN? Neem dan contact op met KHN, via 0348 48 94 75.

Meer informatie

Sena
T: 035 625 17 00
sena@sena.nl
sena.nl

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens