Sena incasseert de vergoedingen voor de naburige rechten en verdeelt deze vervolgens onder haar rechthebbenden: artiesten en platenproducenten. KHN-leden ontvangen 17% extra korting bij Sena.

Jouw KHN-voordeel

Bij tijdige aanmelding en automatische betaling ontvangen leden van KHN een extra korting van 17% bovenop de 33,33% korting bij vrijwillige melding bij Sena.

 • 17% extra korting op het netto tarief
 • Jaarlijks een vast bedrag op basis van het door jou opgegeven muziekgebruik
 • Al je muzieklicenties centraal geregeld via KHN
 • Als je in 2023 hebt deelgenomen en ook in 2024 lid bent, profiteer je automatisch van het ledenvoordeel.

Tarieven 2024

Kijk hier voor de Sena-tarieven van 2024 voor achtergrondmuziek en amusementsmuziek. De KHN-korting geldt over het netto-tarief.

Licenties voor het muziekgebruik in bijvoorbeeld fitness-/ wellnessruimten, verkoop – en/of bedrijfsruimten of doorzendrechten kunnen –indien opgegeven- ook via KHN worden afgerekend.

  Voor amusementsmuziek tijdens (dance) evenementen met een entreeprijs hoger dan € 25 (exclusief btw) geldt een tarief van 1,625% van de recette bij een ticketprijs tot € 101,90 (excl. BTW). In dat geval geldt een additionele vergoeding bovenop de bestaande licentiekosten. Die betaal je rechtstreeks aan Sena. Daarop geldt geen KHN-korting. Evenementen kun je aanmelden via branche@sena.nl.

  Wat moet je doen om te profiteren?

  Als je in 2023 hebt deelgenomen en ook in 2024 lid bent, profiteer je automatisch van het ledenvoordeel. Je hoeft je niet opnieuw aan te melden. Als je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je van ons automatisch een factuur voor jouw Buma- en/of Senalicentie. Profiteer jij nog niet van KHN-korting? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier of neem contact met ons op via 0348 48 95 74.

  Jouw muziekgebruik wijzigen of beëindigen

  Geef een eventuele aanpassing van jouw muziekgebruik zo snel mogelijk door aan KHN via leden@khn.nl. Wijzigingen worden nooit met terugwerkende kracht toegepast.

  Heb je vragen over jouw kortingsregeling via KHN? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.


  Contactformulier

  Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

  Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.