Rendabeler, makkelijker en zorgelozer ondernemen

Als horecaondernemer komt er veel op je af. Helemaal in deze tijd. Omdat je niet overal verstand van kunt hebben, is het soms goed externe hulp in te schakelen. Dat doe je al door lid te zijn van Koninklijke Horeca Nederland. In aanvulling daarop kan je nu voor specifieke en complexere vragen met korting gebruik maken van de kennis en expertise van HorecaAdviesBureau.nl.

Wie is HorecaAdviesBureau.nl?

HorecaAdviesBureau.nl ondersteunt al meer dan 10 jaar horecaondernemers door het hele land. Dit doet zij met partners die een jarenlange achtergrond in de hospitality sector hebben. Met deze gebundelde kennis versterken zij niet alleen elkaar maar ook jou als horecaondernemer. Op vrijwel ieder vlak in de bedrijfsvoering kan HorecaAdviesBureau.nl je helpen.

Wat kan HorecaAdviesBureau.nl voor jou betekenen?

Door samen te sparren helpt HorecaAdviesBureau.nl jou om rendabeler, efficiënter en gemakkelijker te ondernemen. Hierdoor kun jij je zorgeloos richten op jouw passie voor het horecavak. Op vrijwel elk vlak in je bedrijfsvoering kan HorecaAdviesBureau.nl helpen. Van starter tot verkoop en alles wat daartussen zit, zoals:

  • MT-ondersteuning
  • Startersbegeleiding
  • Diverse horecascans
  • Advies op maat (op basis van jouw specifieke vraag/behoefte)
  • Financiering
  • Businessplannen
  • Waardebepalingen
  • Verkoop/exploitatie onroerend goed

Tot 25% korting met introductieactie

Als lid van KHN profiteer je van kortingen tot 25% op de diensten van HorecaAdviesBureau.nl. Ook profiteer je nu van een tijdelijke introductieactie: een gratis mystery visit t.w.v. € 150 met concrete adviezen om jouw gasttevredenheid naar een nog hoger niveau te tillen! Te verzilveren tot medio 2022. Vraag in het contactformulier onderaan deze pagina een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of gratis mystery visit aan.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

KHN-leden over HorecaAdviesBureau.nl

Bjorn Rogmans van Restaurant De Krom in Oud-Alblas:
In 2018 nam ik De Krom over. Als startende ondernemer werd ik geconfronteerd met toch wel een aantal uitdagingen die ik niet allemaal alleen kon oplossen. Mijn vader stelde voor met HorecaAdviesBureau.nl te gaan praten. Ondanks deze pandemie en dankzij de maandelijkse ondersteuning van HorecaAdviesBureau.nl zijn wij er nog steeds en zullen wij deze pandemie overleven.

Rob Neijts van Herberg d'n Brouwer in Zeeland:
Inmiddels adviseert Horecaadviesbureau.nl me al enkele jaren om keuzes te maken voor de ontwikkeling van mijn bedrijf. Hierdoor zet ik weloverwogen nieuwe stappen die goed zijn voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik waardeer daarbij vooral de combinatie van vakkennis, prettige wijze van communiceren en resultaatgerichtheid."