Rendabeler, makkelijker en zorgelozer ondernemen

Als horecaondernemer komt er veel op je af. Helemaal in deze tijd. Omdat je niet overal verstand van kunt hebben, is het soms goed externe hulp in te schakelen. Dat doe je al door lid te zijn van Koninklijke Horeca Nederland. In aanvulling daarop kun je nu voor specifieke en complexere vragen met korting gebruik maken van de kennis en expertise van HorecaAdviesBureau.nl.

Jouw KHN-voordeel

Als lid van KHN profiteer je van kortingen tot 25% op de diensten van HorecaAdviesBureau.nl.

Wie is HorecaAdviesBureau.nl?

HorecaAdviesBureau.nl ondersteunt al meer dan tien jaar horecaondernemers door het hele land. Dit doet zij met partners die een jarenlange achtergrond in de hospitality sector hebben. Met deze gebundelde kennis versterken zij niet alleen elkaar, maar ook jou als horecaondernemer. Op vrijwel ieder vlak in de bedrijfsvoering kan HorecaAdviesBureau.nl je helpen.

Wat kan HorecaAdviesBureau.nl voor jou betekenen?

HorecaAdviesBureau.nl helpt je rendabeler, efficiënter en gemakkelijker te ondernemen. Bijvoorbeeld met:

  • MT-ondersteuning
  • Startersbegeleiding
  • Diverse horecascans
  • Advies op maat (op basis van jouw specifieke vraag/behoefte)
  • Financiering
  • Businessplan
  • Waardebepaling
  • Makelaardij (zoals verkoop/exploitatie onroerend goed)
  • RI&E-scan op locatie

HorecaHerstelt.nl

Hiernaast is HorecaAdviesBureau.nl HorecaHerstelt.nl gestart samen met herstructurering experts. Dit initiatief is opgezet om horecaondernemers uit het dal van corona schulden te helpen en om daarna weer als gezonde onderneming verder te gaan. Er is een A-tot-Z samenwerking opgezet om horecaondernemers te begeleiden. HorecaAdviesBureau.nl wil hiermee de horecabranche bewust maken van de mogelijkheden om oude schulden te saneren.


Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over HorecaAdviesBureau.nl

Bjorn Rogmans van Restaurant De Krom in Oud-Alblas:
In 2018 nam ik De Krom over. Als startende ondernemer werd ik geconfronteerd met toch wel een aantal uitdagingen die ik niet allemaal alleen kon oplossen. Mijn vader stelde voor met HorecaAdviesBureau.nl te gaan praten. Ondanks deze pandemie en dankzij de maandelijkse ondersteuning van HorecaAdviesBureau.nl zijn wij er nog steeds en zullen wij deze pandemie overleven.

Rob Neijts van Herberg d'n Brouwer in Zeeland:
Inmiddels adviseert Horecaadviesbureau.nl me al enkele jaren om keuzes te maken voor de ontwikkeling van mijn bedrijf. Hierdoor zet ik weloverwogen nieuwe stappen die goed zijn voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik waardeer daarbij vooral de combinatie van vakkennis, prettige wijze van communiceren en resultaatgerichtheid."