Scherp uurtarief voor juridische bijstand

Soms loop je in je bedrijf tegen een juridische kwestie aan. Bijvoorbeeld door een conflict met een leverancier, gemeente of medewerker waar je zelf niet meer uit komt.

Ben je lid, dan kun je hiervoor bij de adviseurs van KHN Advies terecht. Onze adviseurs hebben veel ervaring, kennis en informatie over onder andere arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, huurzaken, leverancierscontracten en overige wet- en regelgeving. KHN Advies is te bereiken op 0348-489489, of via info@khn.nl

Soms is het nodig om (direct) een goede advocaat of jurist in te schakelen die jouw dossier in behandeling neemt. Hiervoor werken wij samen met twee advocatenkantoren met veel horeca-ervaring die je graag helpen met jouw juridische vraagstukken.

Neem contact op

Jouw KHN-voordeel

Voor de juridische bijstand door de advocaten en juristen van Van As advocaten en Okkerse & Schop advocaten betaal je als KHN-lid een speciaal ledentarief van slechts 195 euro per uur (ex. btw).

Okkerse & Schop advocaten:

Van As advocaten;

  • heeft vestigingen in Nieuwegein, Den Bosch en Uden
  • en ruim 20 ervaren juristen en advocaten in dienst
  • beschikt over een horecateam dat bereikbaar is via:

Voor welke rechtsgebieden kun je bij de advocatenkantoren terecht?

Beide kantoren hebben ervaring met arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Rechtsgebieden die veel voorkomen in de horeca. Bij Van As Advocaten kun je ook terecht voor bestuursrechtelijke zaken, zoals kwesties met een gemeente over vergunningen.

Naast de genoemde rechtsgebieden die veel voorkomen in de horeca hebben beide kantoren ook nog bredere expertises. Kijk daarvoor op de websites.

Hoe kan ik mijn zaak aanmelden bij Van As of Okkerse & Schop?

Jij bepaalt zelf bij welk advocatenkantoor jij jouw zaak belegt. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Neem dus vooral per mail of telefonisch contact op. Het is dan wel handig om naast de gegevens van je bedrijf ook je KHN-lidmaatschapsnummer bij de hand te hebben. Mocht er een zaak worden aangemaakt zal er namelijk altijd bij KHN nog een lidmaatschapscheck plaats vinden.