Bureau de Wit is een allround en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van voedselveiligheid & waterveiligheid. Met ruim 50 jaar ervaring is een goede controle en juist advies bij Bureau de Wit vanzelfsprekend en vertrouwd.  

Jouw ledenvoordeel

Leden van KHN ontvangen 10% korting op controle en advies op het gebied van voedselveiligheid en waterveiligheid.

Waarom Bureau de Wit?

Veilig en verantwoord voedsel, water en goede hygiëne in uw onderneming heb je met Bureau de Wit volledig onder controle. Dat betekent een hele zorg minder. Zeker als je vooraf weet wat je voor de dienstverlening betaalt. Bureau de Wit doet namelijk alleen datgene wat écht nodig is voor jouw onderneming. De adviseurs van Bureau de Wit zorgen dat je zicht krijgt op alle wettelijke eisen en dat je daaraan voldoet, geven vakkundig advies en kunnen je helpen met beheer en registratie. Daarnaast beschikt Bureau de Wit over een eigen laboratorium waar zij product- en watermonsters onderzoeken.

'Voedselveiligheid altijd onder controle’

Frank Heins kwaliteitsmanager van de bekende biefstukrestaurants Loetje werkt al zo’n tien jaar samen met Bureau de Wit. “Bureau de Wit inspecteert onze filialen op voedselveiligheid.” Lees meer over zijn ervaring.

Voedselveiligheid

Werkt je onderneming met de hygiënecode of een daarop gebaseerd voedselveiligheidssysteem? Dan is het zelfcontrolesysteem van Bureau de Wit voor jou een goede manier om de kwaliteit en voedsel in je bedrijf te waarborgen. Met het zelfcontrolesysteem van Bureau de Wit werk je constructief aan het toepassen van de hygiënecode. Je kunt hiermee niet alleen het Bureau de Wit Keurmerk krijgen, bedrijfslocaties die langdurig goed scoren, komen ook onder verminderd toezicht van de NVWA te staan. Deze zogeheten groene locaties staan ook op onze website.

Waterveiligheid

Veilig water is voor je onderneming van groot belang. Je gasten en medewerkers vertrouwen op een goede waterkwaliteit. Zij rekenen op schoon en veilig water; van drinkwater, tapwater en zwemwater, tot het water van douches en sauna’s. Hoe zorg je voor een gegarandeerde waterveiligheid tegen zo laag mogelijke beheerskosten? Bureau de Wit is je hierin graag van dienst. Zij bieden een complete dienstverlening in waterveiligheid.

Hoe profiteer je?

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Maak je al gebruik van de diensten van Bureau de Wit? Geef dan je KHN-lidnummer door en profiteer van de 10% korting.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens