Bespaar tot wel 25% op je telecomkosten

Wil jij ook besparen op je zakelijke internet en telefonie? Als lid van KHN krijg je aantrekkelijke kortingen op jouw telecom en internet, zonder in te leveren op service en kwaliteit. Sluit nu jouw nieuwe KPN, Odido of Vodafone abonnementen voor de zaak af met extra veel korting.

Jouw KHN-voordeel

  • Door onze collectieve inkoop tot 25% korting op de beste providers van Nederland
  • Eén aanspreekpunt voor al je telecomzaken
  • Onafhankelijk en betrouwbaar advies

Cruciaal voor horeca

Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor jou als ondernemer en van je horecabedrijf, nu en in de toekomst. Dat geldt ook voor je internetverbinding. Helemaal vanwege het snel groeiend aantal online diensten waar je gebruik van maakt. Internet moet snel, betrouwbaar en veilig zijn.

Lagere kosten, meer flexibiliteit en een betere gesprekskwaliteit

Met VoIP, ofwel Voice over IP (Internet Protocol) kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren en ontvangen over het internet. En niet alleen dat, het kan ook nog eens de productiviteit en communicatie tussen werknemers verbeteren. Lees hier meer over dit krachtige communicatiemiddel om je bedrijfsresultaten te verbeteren.

KHN Telecom helpt

Met al die providers en abonnementen kan de telecommarkt erg onoverzichtelijk zijn. KHN Telecom snapt dat je geen uren wilt zoeken naar de beste partij en behoefte hebt aan betrouwbaar advies en goede oplossingen met ledenvoordeel. Daarvoor ben je bij KHN Telecom aan het juiste adres.

Dien je rekening in en ontvang advies op maat

Benieuwd of we jouw rekening ook omlaag kunnen krijgen? Vergelijk nu gratis je huidige telefonie -of internetrekening met dat van andere aanbieders. Dien je rekening in en je ontvangt een advies op maat. KHN Telecom helpt jou om te kijken welke abonnementen het beste bij jouw bedrijf passen.

Dien je rekening in en ontvang advies op maat

Meer weten of direct profiteren?

Kijk op khntelecom.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over KHN Telecom

Leonie van Putten, eigenaar van Doppio Espresso: “Met KHN Telecom als partner heb ik de telefonie volledig uit handen kunnen geven. Een goede service, korte lijntjes en snel schakelen, dat doen ze erg goed!”

Thierry Smagge, eigenaar van Bistrobar Indonesia: “Naast geweldig personeel, is bereikbaarheid via mijn website en telefoon voor mij het allerbelangrijkste. Over mijn ervaring met KHN Telecom kan ik kort zijn: ik spreek ze nooit, dus dat gaat goed."