Bespaar tot wel 30% op je telecomkosten

Wil jij ook besparen op je zakelijke internet en telefonie? Als lid van KHN krijg je aantrekkelijke kortingen op jouw telecom en internet, zonder in te leveren op service en kwaliteit. Sluit nu jouw nieuwe KPN, T-Mobile of Vodafone abonnementen voor de zaak af met extra veel korting.

Jouw KHN-voordeel

  • Door onze collectieve inkoop tot 30% korting op de beste providers van Nederland
  • Eén aanspreekpunt voor al je telecomzaken
  • Onafhankelijk en betrouwbaar advies

Cruciaal voor horeca

Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor jou als ondernemer en van je horecabedrijf, nu en in de toekomst. Dat geldt ook voor je internetverbinding. Helemaal vanwege het snel groeiend aantal online diensten waar je gebruik van maakt. Internet moet snel, betrouwbaar en veilig zijn.

KHN Telecom helpt

Met al die providers en abonnementen kan de telecommarkt erg onoverzichtelijk zijn. KHN Telecom snapt dat je geen uren wilt zoeken naar de beste partij en behoefte hebt aan betrouwbaar advies en goede oplossingen met ledenvoordeel. Daarvoor ben je bij KHN Telecom aan het juiste adres.

Prijsverlaging T-Mobile unlimited abbonement

Goed nieuws! T-Mobile heeft de prijs voor hun Unlimited 24 maanden abonnement met 1 euro verlaagd, wij blijven hier 25% korting op geven. Echter wordt de prijs nu nóg goedkoper. Deze gaat van €19,50 per maand naar €18,75 per maand.

Meer weten of direct profiteren?

Kijk op khntelecom.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Goede service, korte lijntjes en snel schakelen

Leonie van Putten, Eigenaar van Doppio Espresso: “Met KHN Telecom als partner heb ik de telefonie volledig uit handen kunnen geven. Een goede service, korte lijntjes en snel schakelen, dat doen ze erg goed!”