Kolibrie is payrollspecialist voor de horecabranche

Kolibrie onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt ondernemers zekerheid en dekt risico’s af. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Jouw KHN-voordeel

  • 0,75% extra korting op de staffelkorting + € 250 cadeau

  • € 250 cadeau bij elke door jou aangedragen collega (vraag naar de spelregels)

Wil je nu alvast wat weten hoe het zit met die seizoenscontracten? Download de checklist met alles wat je moet weten.

Bespaar tijd

Als ondernemer heb je het al druk genoeg met het runnen van je zaak. Het opstellen van arbeidscontracten, aanmelden arbodienst, en onder anderen wijzigingen volgen van de cao zijn allemaal dingen waar je niet zo veel tijd én zin voor hebt. Door te payrollen bij Kolibrie heb je geen omkijken meer naar deze arbeidsintensieve administratieve handelingen. Hiermee bespaar je een hoop tijd en moeite!

Blijf flexibel

Onverwachte topdrukte, evenementen, vakanties, volle terrassen, seizoenkrachten: ben je er klaar voor? Met payroll van Kolibrie zet je snel en flexibel medewerkers in met weinig risico en weinig administratieve rompslomp. Waar je voorheen jouw kostbare tijd kwijt zou zijn met het opstellen van contracten sta je nu naast jouw flexpersoneel op de werkvloer. Zo ben je goed voorbereid en hou je tijd over voor je gasten. Laat die drukte maar komen!

Loop minder risico

Tijden kunnen snel veranderen. Een crisis kan er opeens voor zorgen dat jij onverhoopt moet tijdelijk de deuren moet sluiten. Daarnaast loop je als ondernemer altijd het risico dat één van je medewerkers ziek wordt. Door te payrollen bij Kolibrie loop je minder risico en kun je met een gerust hart aan de gang in jouw zaak.

HRM diensten

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en uitzenden aan. Kolibrie begeleidt je met de selectie van jouw medewerkers en blijft vervolgens de talenten en competenties ontwikkelen en verbeteren. Investeren in het opleiden en trainen van jouw medewerkers betekent investeren in de toekomst van je bedrijf.

Kolibrie informeert!

Infographics

Wil jij weten wat het in dienst hebben van een horeca medewerker daadwerkelijk kost, of welke stappen je moet doorlopen indien een medewerker ziek wordt? Download dan gratis een van onze Horeca infographics.

E-book

De toekomst van de horeca blijft onzeker. Een flexibel team is dan ook een vereiste, gezien de situatie met de week kan veranderen. Hoe los je het personeelstekort snel op en zorg je dat je binnen no time een goed team op de vloer hebt staan? We delen graag dit e-book waarbij we je zes concrete en slimme tips geven om aan personeel te komen.

Hoe profiteer je?

Als je het formulier hieronder invult, neemt Kolibrie vrijblijvend contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over Kolibrie

Dankzij Kolibrie heb ik na de pandemie al mijn medewerkers nog! Ik word daarnaast volledig ontzorgd en het contact is heel fijn. Ik heb gemerkt dat het niet zo vanzelfsprekend is wat ze allemaal voor ons doen! Wanneer een medewerker ziek is, ben je als ondernemer toch heel betrokken en is het fijn een partij te hebben die met je meedenkt met kennis van zaken. En daarnaast… het contact met de medewerkers bij Kolibrie is gewoon heel fijn! – Arjen en Denise van Leeuwen (De Vergulde Vos)

We willen graag betrokken blijven met onze medewerkers op de werkvloer, maar tegelijkertijd zijn we heel blij met Kolibrie die ons helpt met het opstellen van contracten, verzorgen van de salarisadministratie en het bijhouden van verlof en verzuim. Het is fijn dat deze combinatie met payroll mogelijk is en dat loopt hartstikke goed op deze manier. – Marjanne Doeven (Willem de Boer)