Marktleider in HRM voor de horeca

Kolibrie is dé marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt ondernemers zekerheid en dekt risico’s af. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Jouw KHN-voordeel

  • 50% korting op de bureaumarge
  • € 250 cadeau bij elke door jou aangedragen collega (vraag naar de spelregels)

Bespaar tijd

Als ondernemer heb je het al druk genoeg met het runnen van je zaak. Het opstellen van arbeidscontracten, aanmelden arbodienst, en onder anderen wijzigingen volgen van de cao zijn allemaal dingen waar je niet zo veel tijd én zin voor hebt. Door te payrollen bij Kolibrie heb je geen omkijken meer naar deze arbeidsintensieve administratieve handelingen. Hiermee bespaar je een hoop tijd en moeite!

Blijf flexibel

Onverwachte topdrukte, evenementen, vakanties, volle terrassen, seizoenkrachten: ben je er klaar voor? Met payroll van Kolibrie zet je snel en flexibel medewerkers in met weinig risico en weinig administratieve rompslomp. Waar je voorheen jouw kostbare tijd kwijt zou zijn met het opstellen van contracten sta je nu naast jouw flexpersoneel op de werkvloer. Zo ben je goed voorbereid en hou je tijd over voor je gasten. Laat die drukte maar komen!

Loop minder risico

Tijden kunnen snel veranderen. Een crisis kan er opeens voor zorgen dat jij onverhoopt moet tijdelijk de deuren moet sluiten. Daarnaast loop je als ondernemer altijd het risico dat één van je medewerkers ziek wordt. Door te payrollen bij Kolibrie loop je minder risico en kun je met een gerust hart aan de gang in jouw zaak.

HRM diensten

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en uitzenden aan. Kolibrie begeleidt je met de selectie van jouw medewerkers en blijft vervolgens de talenten en competenties ontwikkelen en verbeteren. Investeren in het opleiden en trainen van jouw medewerkers betekent investeren in de toekomst van je bedrijf.

Kolibrie informeert!

Infographics

Wil jij weten wat het in dienst hebben van een horeca medewerker daadwerkelijk kost, of welke stappen je moet doorlopen indien een medewerker ziek wordt? Download dan gratis een van onze Horeca infographics.

E-book

De toekomst van de horeca blijft onzeker. Een flexibel team is dan ook een vereiste, gezien de situatie met de week kan veranderen. Hoe los je het personeelstekort snel op en zorg je dat je binnen no time een goed team op de vloer hebt staan? We delen graag dit e-book waarbij we je zes concrete en slimme tips geven om aan personeel te komen.

Hoe profiteer je?

Als je het formulier hieronder invult, neemt Kolibrie vrijblijvend contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over Kolibrie

Dirk Wijtman van Het Konings Huys en Het Gulden ABC in Delft: "Het plezier op de werkvloer staat voorop en de balans in het team is terug. Mijn medewerkers hebben nu meer respect voor elkaar."

Eef en Louis Klaassens van Preuf en Praotlokaal De Klep in Venlo: “Medewerkers worden gemotiveerd door zichzelf te kunnen ontwikkelen. Kolibrie helpt mij talenten herkennen en de juiste taken te delegeren.”