Marktleider in HRM voor de horeca

Kolibrie is marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt daarnaast als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever de beste zorg en arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers.

Jouw KHN-voordeel

  • 50% korting op de bureaumarge
  • € 250 cadeau bij elke door jou aangedragen collega (vraag naar de spelregels)

Snel en flexibel

Onverwachte topdrukte, evenementen, vakanties, volle terrassen, seizoenkrachten: ben je er klaar voor? Met payroll van Kolibrie zet je snel en flexibel medewerkers in met weinig risico en weinig administratieve rompslomp. Zo ben je goed voorbereid en hou je tijd over voor je gasten. Laat die drukte maar komen!

HRM diensten

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en uitzenden aan. Kolibrie begeleidt je met de selectie van jouw medewerkers en blijft vervolgens de talenten en competenties ontwikkelen en verbeteren. Investeren in het opleiden en trainen van jouw medewerkers betekent investeren in de toekomst van je bedrijf.

Kolibrie informeert!

Infographics

Wil jij weten wat het in dienst hebben van een horeca medewerker daadwerkelijk kost, of welke stappen je moet doorlopen indien een medewerker ziek wordt?

Download dan gratis een van onze Horeca infographics.

E-book

De toekomst van de horeca blijft onzeker. Een flexibel team is dan ook een vereiste, gezien de situatie met de week kan veranderen. Hoe los je het personeelstekort snel op en zorg je dat je binnen no time een goed team op de vloer hebt staan? We delen graag dit e-book waarbij we je zes concrete en slimme tips geven om aan personeel te komen.

Uitzenden

Op zoek naar horecapersoneel? Dan verwijzen we je graag door naar Kolibrie Next. Kolibrie Next is een digitaal horeca uitzendbureau. Meer weten? Bekijk de voordelen van horecapersoneel inhuren via Kolibrie Next.

Ondernemers over Kolibrie

  • Dirk Wijtman van Het Konings Huys en Het Gulden ABC in Delft: "Het plezier op de werkvloer staat voorop en de balans in het team is terug. Mijn medewerkers hebben nu meer respect voor elkaar."

Hoe profiteer je?

Als je het formulier hieronder invult, neemt Kolibrie vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf contact opnemen via info@kolibrie.nl of 013-5499111. Eerst rustig meer informatie doornemen? Dat kan op de website van Kolibrie via www.kolibriepayroll.nl.

Kolibrie payroll, uitzenden en HRM

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.