Scan online gastreis

Als lid van KHN kun je gratis gebruik maken van een van de diensten van BookDinners, adviespartner op alle online zaken omtrent restaurants, namelijk hun Online Marketing Scan. Aan de hand van een uitgebreide checklist monitort BookDinners jouw huidige online gastreis, uitgesplitst op de onderdelen restaurant website, social media, Engagement & Advertenties en Zoekmachines & Reviews.

De restaurant markt verschuift zich steeds meer van offline naar online. Uit onderzoek in de Kennisbank van BookDinners blijkt dat 59% van de gasten online reserveert, waarbij zij voornamelijk kiezen voor de kanalen van het restaurant zelf. Daarnaast geeft 75% van de restaurantgasten aan dat social media invloed heeft op zijn restaurantkeuze. Het juist inrichten van de online gastreis van restaurants, van oriëntatie tot reviews, is daarom belangrijker dan ooit.

Online Marketing Scan

Als online kennispartner voor restaurants heeft BookDinners een Online Marketing Scan ontwikkeld waarmee inzichtelijk wordt gemaakt hoe de online gastreis van jouw restaurant momenteel is ingericht. Met de adviezen uit de scan kun je vervolgens zelf aan de slag gaan of je kunt gebruik maken van de online marketing diensten van BookDinners, zoals website optimalisatie, webcare of social media beheer.

Kosteloos de scan aanvragen

Via dit formulier vraag je de Online Marketing Scan aan. Online experts van BookDinners beoordelen het online voorkomen van jouw restaurant op 42 indicatoren en sturen je een persoonlijk rapport. De scan is gratis voor KHN- en BookDinners-leden. Niet-leden betalen € 99.

Over BookDinners

BookDinners dé partner voor restaurants voor het optimaal inrichten van de online gastreis. Hiervoor biedt BookDinners een commissievrij reserveringsplatform met eerlijke reviews, geeft restaurants een gratis nulmeting voor al hun online marketing aan de hand van de Online Marketing Scan en biedt uitgebreid online marketingadvies met dienstverlening. Samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en toonaangevende horecaketens zoals Debuut, De Beren en La Cubanita als partner, heeft BookDinners als missie gesteld om ieder restaurant Online Gastvrij te maken.

Voor vragen kun je contact opnemen met BookDinners via info@bookdinners.nl of 033 303 65 15.