Twee maanden gratis een abonnement op 12 regionale en landelijke kranten!

Als lid van KHN ontvang je jaarlijks maar liefst twee maanden gratis op een zakelijk leestafelabonnement dat bestaat uit één of meer van de volgende 12 titels: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, het Financiële Dagblad, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, de Stentor, PZC en TC Tubantia.

Jouw KHN-voordeel

Bij een zakelijk abonnement profiteer je niet alleen van extra voordelige stuksprijzen, je krijgt als KHN-lid ook nog eens twee maanden cadeau! Na het eerste jaar is het leestafelabonnement maandelijks opzegbaar.

Zakelijk leestafel abonnement

  Het zakelijk abonnement biedt je veel flexibiliteit. Je bepaalt zelf welke kranten je op welke dagen wilt ontvangen en hoeveel (minimaal vijf kranten per week). Een of meer dagbladen voor jou en jouw gasten, dagelijks bezorgd zoals jij het wenst. Maak jouw keuze uit maar liefst 12 titels, voor op een leestafel of in een koffiehoek.

  Profiteer direct!

  Via leestafelkrant.nl/horeca kun je eenvoudig jouw pakket samenstellen en met KHN-korting afsluiten. Je ziet direct de geldende KHN-tarieven. De twee maanden gratis die je als KHN-lid ontvangt, worden verwerkt als een korting van 2/12e deel op het reguliere tarief. Op basis van het door jou gekozen pakket zie je in de rekentool direct wat jouw kosten (per week) zijn. Tip: een leestafelabonnement voor gasten is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar!

  Vragen en meer informatie

  Heb je vragen over het zakelijke leestafelabonnement van DPG Media? Bekijk de veelgestelde vragen of vul onderstaand formulier in.

  Contactformulier

  Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

  Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.