Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat. Wij zijn Nedflex. Zeg het maar.   

Jouw KHN-voordeel 

  • tot 10% korting op werving & selectie fee  
  • € 0,10 korting per uur op basis van payrolling
  • € 0,25 korting per uur op basis van uitzenden
  • Mogelijkheid tot gratis planningstool
  • Gratis account in vacatureplatform

Zeg het maar, welke vacature kunnen wij voor je vervullen?  

Met uitzend-dienstverlening helpt Nedflex je om personeel te vinden. Via de vacaturebank brengen zij werkzoekenden en werkgevers samen. Dit wordt gedaan door onze recruiters die de juiste persoon met de juiste functie matchen. Met hun jarenlange ervaring helpt Nedflex ook bij het opstellen van een interessante vacature.    

Juridische kennis 

Binnen de arbeidsmarkt verandert de wet- en regelgeving regelmatig. Daarbij is het opstellen van juridische contracten niet voor iedereen eenvoudig. Onze specialisten zijn hier volledig van op de hoogte en kunnen je alles vertellen over personeelszaken, verzuim, salarisadministratie of re-integratie.    

Payrolling op maat  

Nedflex biedt altijd een oplossing op maat. Zo ook bij het payrollen in de horecabranche. Jouw voordelen:  

  • Geen risico’s rondom ziekte en verzuim 
  • Je medewerkers op tijd uitbetaald 
  • Geen omkijken naar je personeelsadministratie

‘Het werken met Nedflex geeft mij rust’ 

“Nedflex gaat mee met haar tijd. Zo werkt bijvoorbeeld de urenregistratie gemakkelijk en geeft rust zodat ik mijn tijd nuttiger kan besteden. Wij zijn geen grote organisatie die daar een aparte afdeling voor heeft. Ik ben al een duizendpoot in het bedrijf dus de tijd die ik niet aan urenregistratie hoef te besteden, besteed ik liever aan de gasten”, aldus Brasserie Uit in Rijssen.    

Interesse? 

Als je het contactformulier hieronder invult, neemt Nedflex contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.