90% van je gasten oriënteert zich online voor een horecabezoek.

Je zaak verdient het om gezien te worden en extra aandacht te trekken, juist daar waar je gasten je zoeken. Youvia helpt je hierbij. Van websitebouw tot online adverteren. Wat voor oplossing je ook kiest, je geniet als KHN-lid van een exclusieve korting.

Vertel mij meer!

Trek meer gasten met een mooie website (10% korting)

Bij Youvia krijg je een betaalbare website op maat waarbij we de teksten, lay-out en het onderhoud uit handen nemen. Zo kun jij je focussen op het runnen van jouw zaak!

Verbeter je websiteprestaties (10% korting)

Krijg tips voor het verbeteren van je website en blijf je concurrenten voor met de slimme WebCheck App.

Vergroot je lokale vindbaarheid

met de Online Locatie Manager (15% korting)

Het is jouw zaak die gevonden moet worden als iemand zoekt naar een horecagelegenheid in de buurt. Met de Online Locatie Manager verspreid je belangrijke bedrijfsinformatie consistent over zo veel mogelijk verschillende platformen en verzamel je actief reviews om je lokale vindbaarheid en online reputatie te optimaliseren.

en een verrijkt profiel op Gouden Gids (25% korting)

Gouden Gids is de grootste bedrijvengids van Nederlands en iedere ondernemer mag zich daar gratis bij aansluiten. Echter, met een verrijkte vermelding kom je verder bovenaan te staan zodat je nog meer opvalt in lokale zoekresultaten.

Bereik snel meer nieuwe gasten (10% korting)

Met online advertenties bereik je snel oriënterende gasten. Dit doe je het meest effectief met een tool zoals OMNI (Omnichannel marketing), die zoekmachine- en social media advertenties met elkaar combineert. Je budget wordt optimaal verdeeld zodat je advertentie zo vaak mogelijk getoond wordt.

Jeanette Rietveld van Wild West Restaurant in Baarle-Nassau over Youvia:

Youvia Reviews

“Door de Online Locatie Manager van Youvia hebben wij nieuwe gasten mogen ontvangen. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig en bevelen Youvia van harte aan omdat zij zoveel gemak en resultaat bieden.”

Benieuwd naar ervaringen van andere ondernemers? Kijk dan op klantenvertellen.nl.

Hoe profiteer je?

Maak via bovenstaande knop een vrijblijvende belafspraak met Youvia. Je kunt ook onderstaand reactieformulier invullen, dan neemt Youvia contact met je op.

Vertel mij meer!

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.