5% korting voor leden van KHN

PIN Voorschot biedt ondernemers extra financiële ruimte. Bijvoorbeeld om nieuwe apparatuur te kopen of ander meubilair. Nu de steun gestopt is, personeel schaars is en de feestdagen in aantocht zijn, kan je wellicht tijdelijk wat extra financiële armslag gebruiken. PIN Voorschot kan hierbij uitkomst bieden. Aflossen doe je eenvoudig uit je pinomzet.

Accountmanagers van PIN Voorschot weten als geen ander wat er onder ondernemers speelt en hoe zij omgaan met deze coronacrisis. Lees hoe PIN Voorschot jou kan helpen tijdens de coronacrisis.

Hoe werkt PIN Voorschot?

Met PIN Voorschot kun je snel en eenvoudig over extra geld beschikken voor jouw onderneming. Aanvragen is simpel en je weet binnen 48 uur of je in aanmerking komt. Na goedkeuring heb je binnen twee dagen de beschikking over het geld. Daarna los je dagelijks een vast, met jou afgesproken percentage automatisch en ongemerkt af via je pinautomaat. Zo betaal je op een dag met meer omzet meer terug en op een dag met weinig of geen omzet, minder of zelf niks terug. Totdat de financiering plus de kosten zijn terugbetaald.

Waarom PIN Voorschot?

 • PIN Voorschot beschikt over het Keurmerk Erkend MKB Financier
 • Financiering van € 2000 tot € 50.000 met een maximale looptijd van 12 maanden
 • All-in tarief tussen 1,25% en 2,5% per maand zonder bijkomende kosten, zoals een (minimale) afsluitprovisie of behandelingskosten
 • PIN Voorschot heeft al honderden horecabedrijven geholpen
 • Bij vervroegde aflossing geen boete maar een bonus
 • Vrijblijvend advies over jouw financieringsbehoefte
 • Intake op locatie (of op afstand vanwege corona)
 • Geen onderpand noodzakelijk

Jouw KHN-voordeel

Als lid van KHN krijg je 5% korting op de kosten van PIN Voorschot.

“Met PIN Voorschot kan ik snel schakelen en investeren op het moment dat het nodig is"

Eigenaresse Carin Petersen van Beachclub Far Out in Zandvoort kwam een aantal jaren geleden in contact met Monique, accountmanager PIN Voorschot. Ze ging van een informatief gesprek om van gedachten te wisselen over financieringsmogelijkheden, naar een PIN Voorschot voor haar mooie bedrijf aan het Zandvoortse strand.

Een Bedrijfslening aanvragen: vijf tips

 1. Kijk goed naar de kosten van de bedrijfslening
 2. Een aflossing die bij je bedrijf past
 3. Kies een verantwoorde looptijd
 4. Kies een goed moment voor een bedrijfslening
 5. Weet met wie je zaken doet.

Lees op pinvoorschot.nl, meer informatie over over een bedrijfslening van PIN Voorschot.

Meer weten over een zakelijke lening van PIN Voorschot?

Lees op pinvoorschot.nl, meer informatie over over een zakelijke lening.

Rekentool

Bereken direct via deze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Meer informatie

Vul onderstaand contactformulier in dan neemt PIN Voorschot vrijblijvend contact met je op. Kijk voor meer informatie op pinvoorschot.nl of bel 088 388 08 80.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Dirk Velthuizen leent in coronatijd

Het lijkt misschien alsof het Dirk en zijn compagnon Maryse François met twee restaurants en een club in Utrecht altijd voor de wind gaat, maar ook voor hen was de afgelopen coronatijd zwaar. Daarom besloten ze een lening aan te vragen bij PIN Voorschot. “Ik heb het geld ingezet om leveranciers te betalen toen de eerste lockdown net begon, in maart 2020. We moesten toen plotseling sluiten, maar er was nog niet direct sprake van overheidssteun.”

-> Lees verder 'In de Buurt'.