Meer omzet en tot 95% minder energieverbruik

Als horecaondernemer wil je het gehele jaar optimaal gebruikmaken van je terras. Verleng je terrasseizoen met Sit & Heat. Je gasten zitten comfortabel en bestellen met plezier een extra drankje. Je omzet stijgt en je bespaart tot wel 95% energie ten opzichte van traditionele terrasverwarming. Goed voor planeet en portemonnee. Helemaal op maat voor jouw terras.

Jouw KHN-voordeel

Als lid van KHN profiteer je van 15% korting op alle producten van Sit & Heat.

Jouw partner voor duurzame terrasverwarming

Sit & Heat is al 10 jaar dé partner op het gebied van duurzame terrasverwarming. Al meer dan 1600 terrassen hebben wij op deze manier verwarmd. Ontdek de voordelen:

 • Energiezuinig – bespaar tot 95%
  De sensor in het kussen zorgt ervoor dat de verwarming automatisch aan- en uitgaat en je geen energie verliest aan de buitenlucht. Dus geen onnodig energieverbruik. Sit & Heat kussens met zit- en rugverwarming gebruiken slechts 40 Watt.
 • Comfortabel
  Sit & Heat biedt jouw gasten de optimale warmtebeleving. Door de ingebouwde verwarming ervaar je een comfortabel en warm gevoel. Sit & Heat verwarmt namelijk direct jouw torso, in dit gedeelte van het lichaam zitten de organen en hierdoor verspreidt het warmtegevoel snel door je hele lichaam.
 • Op-maat-gemaakt
  De Sit & Heat warmtekussens worden compleet op maat gemaakt in onze sociale ateliers in Nederland. Hierdoor is Sit & Heat verkrijgbaar voor elke stoel of bank. Onze warmtecoaches komen graag bij je langs om naar de opties voor jouw stoelen en banken te kijken.
 • Helemaal naar smaak
  Onze kussens zijn volledig aan te passen aan de smaak en stijl van jouw horeca zaak. De warmtekussens van Sit & Heat worden gemaakt met stoffen van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je eigen logo te laten borduren op de kussens. De opties zijn eindeloos!


Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.