Voor ondernemers en medewerkers

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN in samenwerking met SVH online e-learning modules aan, exclusief voor leden van KHN. Met deze modules kunnen leden én medewerkers laagdrempelig hun kennis en vaardigheden aanscherpen en zichzelf verder ontwikkelen op de werkvloer.

Via deze speciale e-learning modules kunnen horecamedewerkers heel gericht werken aan hun competenties op momenten dat het hen het beste uitkomt. KHN-voorzitter Robèr Willemsen: “Juist in deze tijd is het van groot belang om te investeren in je eigen ontwikkeling én in die van je medewerkers. Goed opgeleide mensen zijn flexibel en hierdoor vergroot je de weerbaarheid van je bedrijf. En werkenden versterken hiermee hun positie op de arbeidsmarkt. Maar los daarvan, het is toch hartstikke mooi om met je vak bezig te kunnen zijn en te zorgen dat je hier nog beter in wordt!”

Aanbod

Naast de bestaande licenties voor keuken, bediening en fastservice, is er ook een breder en specifieker aanbod met o.a. de kleine modules Personeelszaken, Wijn en Vlees & Gevogelte. Naast Inwerken Bediening, is ook de e-learning Inwerken Keuken beschikbaar. Ook is het aanbod verder uitgebreid met de thematische modules Gastvrijheidsconcept en Frontoffice. Horecamedewerkers die interesse hebben in een uitgebreider traject, kunnen nu ook kiezen voor de modules Leidinggevende Keuken en Medewerker of Manager/Bedrijfsleider Fastservice.

“SVH volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de horeca en hospitality in brede zin op de voet. Steeds wanneer nieuwe functies ontstaan, legt SVH dat vast in functieprofielen en ontwikkelt daarbij examens en e-learning programma’s. Zo zorgen we, in samenwerking met KHN, dat er een actueel en optimaal aanbod is voor iedereen die wil leren en werken op de werkvloer of doorleren via een erkende opleider”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH.

Module volgen?

De online modules kunnen volledig op eigen gelegenheid worden gevolgd. Horecaondernemers en medewerkers die een module afronden kunnen bij SVH een certificaat van deelname aanvragen. Als zij kiezen voor een volledig vakdiploma, zijn er ook mogelijkheden om via opleiders het praktijkgedeelte van een cursus te doen en daarna een examen af te leggen. De modules maken deel uit van de volledige SVH diplomatrajecten.

De licenties zijn te bestellen vanaf € 2,25 per maand. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op khn.nl/elearning.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Leven Lang Ontwikkelen

Meer informatie over Leven Lang Ontwikkelen vind je op rijksoverheid.nl/o...