Korting en passende dekking

Iedere ondernemer maakt het wel eens mee: een medewerker valt uit door ziekte. Dit brengt een aantal wettelijke verplichtingen en (financiële) risico’s met zich mee. Rompslomp waar je niet op zit te wachten. De Ziekengeldverzekering van Nationale-Nederlanden –partner van KHN – dekt het financiële risico van je loondoorbetalingsverplichting van zieke werknemers en helpt je bij de wettelijke verplichtingen. Zodat je kunt doen, waar je goed in bent: ondernemen!

Als lid van KHN ontvang je de volgende voordelen op de Ziekengeldverzekering

  • Gemiddelde korting van 10% op de premie;
  • Extra korting op de termijnopslag;
  • Per medewerker een gemiddelde besparing van 50 euro per jaar op arbodienstverlening via het Horeca Verzuimloket.

Horeca Verzuimloket: volledige begeleiding bij uitval van jouw medewerkers

Een belangrijke aanvulling op de Ziekengeldverzekering van Nationale-Nederlanden is het Horeca Verzuimloket. Via dit loket krijg je antwoord op al je vragen en ontvang je in geval van verzuim direct hulp van specialisten die de horeca kennen. Deze aanpak werkt! Het verzuimpercentage binnen de horecabranche bedroeg in 2020 gemiddeld 3,3%. Bij het Horeca Verzuimloket was dit 2,6%. Het landelijk verzuimpercentage was 4,7%.

Het Horeca Verzuimloket in het kort

  • Digitaal ziek- en herstelmelden;
  • Eén aanspreekpunt voor begeleiding en al je vragen;
  • Complete arbodienstverlening;
  • Volledige ondersteuning bij langdurig verzuim (wet verbetering Poortwachter).

Ook profiteren?

Wil je meer informatie over het verzuimpakket van Nationale-Nederlanden voor KHN-leden? Kijk dan op www.nn.nl/inkomenhoreca. Als je onderstaand contactformulier invult, neemt Nationale-Nederlanden vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook contact opnemen met KHN Verzuim of je eigen verzekeringsadviseur.

Verzuim-ontzorg-oplossing voor de horeca

Heb je net zoals veel horecaondernemers behoefte om minder tijd kwijt te zijn aan het re-integratieproces bij zieke medewerkers? En wil je meer financiële zekerheid door zeker te weten dat je premie niet ineens veel stijgt als je een jaar meer zieke medewerkers hebt? Dan is de verzuim-ontzorg-oplossing ideaal voor jou!

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.