Speciaal voor KHN-leden bij CZ, Menzis en Zilveren Kruis

Via KHN profiteer je van collectiviteitskorting op je zorgverzekering van CZ, Menzis en Zilveren Kruis.

Want ook in 2021 krijg je via KHN korting op jouw zorgverzekering bij CZ, Menzis of Zilveren Kruis. Deze korting geldt voor ondernemers, medewerkers en hun gezinsleden. De overheid heeft de collectiviteitskorting op de basisverzekering per 2020 gemaximeerd op 5%. Via KHN kun je profiteren van die maximale korting. De KHN-kortingen op de aanvullende verzekeringen zijn voor 2021 niet gewijzigd. In het kort:

5% korting op de basisverzekering
10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering
Collectiviteitsnummer: 3886905

5% korting op de basisverzekering
9% korting op de aanvullende en tandartsverzekering
Collectiviteitsnummer: 55233

5% korting op de basisverzekering
15% korting op de aanvullende en tandartsverzekering
Collectiviteitsnummer: 207070214

Niet overstappen, wel minder betalen?

Heb je al een zorgverzekering van CZ, Menzis of Zilveren Kruis zonder collectiviteitskorting of zit je nu in een collectief met minder korting? Dan kun je op elk moment je collectiviteitsnummer toevoegen of wijzigen om direct te profiteren van de KHN-korting. Dat kun je zelf doen, maar je kunt ook je polisnummer doorgeven aan KHN Verzekeringen, dan regelen zij het voor je. De inhoud van je zorgverzekering wijzigt dan niet.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de wijzigingen in de zorgverzekering voor 2021, ben je benieuwd welke zorg onder het eigen risico valt of wat het eigen risico in 2021 is? Op de website van KHN Verzekeringen vind je alle veel gestelde vragen én antwoorden over de zorgverzekering. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kan je die uiteraard ook stellen via info@khnverzekeringen.nl, 010-2884485 of onderstaand formulier.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.