Afdeling Leusden

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Alcoholvrije toost na actie 'Ik pas'

13-04-2019 - ACHTERVELD Landelijk loopt het nog even door, maar in Achterveld is de actie IkPas inmiddels ten einde. In restaurant-bar Nog ééntje proostten de deelnemers met een alcohol vrij drankje op het behalen van 30 dagen zonder alcohol. Arnoud J Spaaij IkPas was in Achterveld omgedoopt tot Achterveld Past! De landelijke actie was direct na de carnaval ook in Leusden van start gegaan en was gelijk getrokken met de vastenperiode van 40 dagen.

Radiair Totaalinstallatie genomineerd voor Leerbedrijf van het jaar

11-04-2019 - Lopik - Radiair Totaalinstallatie uit Lopik is door het ROC tech college in Nieuwegein genomineerd voor leerbedrijf van het jaar. ROC Midden Nederland kiest elk jaar een leerbedrijf van het jaar. In 2018 werd deze prijs gewonnen door kringloopcentrum Amersfoort/ Leusden en in 2017 werd restaurant Vroeg uit Bunnik verkozen tot het beste leerbedrijf.