Afdeling Leusden

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Het AD komt logeren: Veld en Bosch is een tiny house van het luxe soort

18-08-2019 - Het AD Komt logerenNormaal gesproken beoordeelt onze Marco Bosmans restaurants voor De Gouden Pollepel. Maar deze zomer neemt hij zijn toilettasje mee naar B&B's in de regio voor Het AD Komt Logeren, met deze week: Veld en Bosch in Leusden.  Marco Bosmans 18-08-19, 13:00 Delen per e-mail Sluit Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug links, Leusderheide rechts en Den Treek-Henschoten in de rug. Veel groener kan een B&B niet zijn.

Hof Arnhem-Leeuwarden, 2 april 2019, ECLI:NL:GHARL:2019:2914 Appellant/Eurofleur Leusden B.V.

13-08-2019 - M.W.J. Wösten Artikel kopen € 39,50 excl. BTW In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen. Koop dit artikel Met noot van M.W.J. WöstenSamenvattingOpzegging, exploitatie, schadevergoeding, concurrentieVerhuurder Eurofleur is de eigenaar van een tuincentrum en verhuurt het restaurantgedeelte aan een exploitant die daar aanvankelijk de Délifrance formule exploiteerde en later de Brown & Serve formule.

Retaurant Bavoort is stijlvol eigentijds zonder hipstersfeer

12-08-2019 - #Terras033Bavoort. Aan de rand van Leusden langs Landgoed den Treek vind je restaurant Bavoort van uitbater Nino Donkervoort, waar het zonnige terras een uitvalsbasis is van stadse mensen en recreanten.