Lightspeed: uw kassasysteem in de cloud

Lightspeed Kassasystemen

Nu met gratis Lite Server (t.w.v. € 499)

De nieuwste kassatechnologie van Lightspeed biedt een kwalitatieve ervaring voor uw gasten. Beheer uw voorraad, menu, personeel en tafels. Neem snel en accuraat bestellingen op met de iPad. De orders komen direct door in de keuken via de bonnenprinter of kitchen display. Lightspeed Restaurant biedt een efficiënt bestelproces en inzicht in verkoopdata & statistieken.

Met meer dan 4.000 aangesloten horecagelegenheden is het Lightspeed kassasysteem een volledige managementtool voor de horeca, geschikt voor o.a. restaurants, café’s en hotels.

Lightspeed restaurant iPad

Intuïtief design: klik en swipe
Door het gebruiksvriendelijke design kan iedere gebruiker vanaf de eerste dag al direct bestellingen opnemen en betalingen verwerken. Het design draagt bij aan een efficiënt werkproces en betere communicatie met de keuken. Het kassasysteem neemt weinig ruimte in en is volledig aan te passen naar de stijl van uw restaurant of café.

Wijzig het menu of vloerplan zelf
Pas uw menu gemakkelijk aan, vanaf de PC of direct op de iPad. Ook het vloerplan is tijdelijk of permanent aan te passen. Tafels of stoelen erbij schuiven? Of juist splitsen? Op uw kassasysteem schuiven ze zo mee. Het is niet nodig om tafelnummers te onthouden. De kassa is een visuele afspiegeling van het restaurant. Reken af per stoel of tafel, split en mail de rekening. Wat uw gasten ook van u vragen, u maakt het mogelijk met één druk op de knop.

Lightspeed restaurant-graphic-1

Altijd en overal je statistieken bekijken
Toegang tot real-time rapportage geeft u het inzicht dat nodig is om precies op de hoogte te zijn wat er gebeurt in uw horecabedrijf. Krijg beter grip op uw voorraad met een restaurant voorraadmanagementsysteem die een melding geeft wanneer ingrediënten of items op dreigen te raken. Weet wie uw beste werknemers zijn door de rapportage die laat zien voor hoeveel omzet en tafels iemand verantwoordelijk is geweest. Manage uw tafels, menu en personeel volledig in de cloud. En zorg daarmee voor een kwalitatieve service voor uw gasten. 

Unieke KHN aanbieding!
Ontvang nu gratis de Lite Server (t.w.v. €499,-) bij een tweejarig prepaid abonnement op Lightspeed Restaurant. Als om wat voor reden dan ook uw internetverbinding uitvalt, neemt de Lite Server het over. U draait dan op uw eigen netwerk en wanneer de internetverbinding weer hersteld is, werkt de Lite Server alle bestellingen en betalingen met terugwerkende kracht bij. Zo bent u altijd online en profiteert u van de cloud. Dit ledenvoordeel geldt niet in combinatie met andere Lightspeed software en/of hardware promoties.

Siang-Lan Go, mede-eigenaar De Pizzabakkers:
"We kunnen real-time zien hoe het met al onze locaties gaat: waar het druk is, welke pizza's goed verkopen en wat de omzet is. Dat alles in de cloud staat is erg fijn en helemaal van deze tijd. We hebben dit overzicht nodig om sneller te kunnen groeien."

Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Vul onderstaand formulier in en Lightspeed neemt vrijblijvend contact met u op. Kijk voor meer informatie op lightspeedhq.nl/restaurant of bel 020  820 23 91.

Terug