De Noord-Hollandse Horecabeurs is de grootste regionale horecavakbeurs. Het is dé plaats waar je met branchegenoten de ontwikkelingen en kansen in de markt bespreekt, waar je nieuwe contacten legt en succesvol zaken kunt doen.

Begin maart heb je de beurskrant ontvangen met daarin een persoonlijke uitnodiging en toegangscode om je gratis te kunnen registreren. Meld je snel aan, want er is genoeg te zien en beleven. Geen registratiecode ontvangen? Ga naar www.nhh-beurs.nl en vraag hem aan!

Beursprogramma

Op de beursvloer maak je kennis met meer dan 200 producenten en leveranciers en staan er voor de professionals diverse activiteiten op het programma. Traditiegetrouw bevindt zich in het uiterst gezellige entreepaviljoen het Versplein en bij de entree staan meerdere foodtrucks opgesteld van verschillende aanbieders. De focus van de beurs ligt deze editie op slimme producten en diensten waarmee de horeca ondersteunt kan worden bij het omgaan met het personeelstekort. Daarnaast worden in samenwerking met VHC Jongens BV en Rational gedurende de hele beurs interactieve kookdemo’s georganiseerd, waarbij gemaksproducten worden gebruikt.

KHN-presentatie Trends & Ontwikkelingen in de horeca

Wat is de impact van corona op jouw horecabedrijf? En hoe speel je hier op in? Het horecalandschap verandert voortdurend. Op beide beursdagen geeft KHN een inspirerende presentatie over trends en ontwikkelingen in de horeca. Om 13.00 uur starten we in de KHN-stand op de derde verdieping in de Afas Skybox. Zien we je daar?

Bezoek de KHN-stand

Voor advies, vragen, kennis en voordeel ontvangen we je graag bij onze KHN-stand (nummer 2.06) op de tweede verdieping. Onze regiomanagers en partners KHN Verzekeringen en BS Payone ontmoeten je graag! Wil je korting op je verzekeringen, pinautomaten, creditcardkosten en pintransacties? Onze voordeelpartners zijn óók aanwezig. Wil je andere horecaondernemers ontmoeten, of gewoon gezellig bijkletsen? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om de KHN-stand te bezoeken op 21 maart tussen 11:00 uur en 19:00 uur of op 22 maart tussen 11:00 uur en 18:00 uur.

Over de Noord-Hollandse Horecabeurs

Op de Noord-Hollandse Horecabeurs kunnen bezoekers gedurende twee dagen kijken, proeven en ervaren. Een gemêleerd aanbod van exposanten laat zien hoe jij als ondernemer het komende horecaseizoen het verschil kan maken. Benieuwd naar het programma tijdens de beursdagen? Kijk hier voor meer informatie over de beurs of bekijk de foto's van de succesvolle vorige editie.

Graag tot ziens op maandag 21 en dinsdag 22 maart!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens