Het Friethuys aan de Hooghuisstraat 2 in Oss mag zich de beste cafetaria van Oss noemen, gevolgd door Restaria de Heihoek.

Het Friethuys is als nieuwkomer een regelrechte knaller op de 25ste plaats in de jaarlijkse cafetaria top 100 van het blad de Snackkoerier. De jury schreef: "dit mogen we met recht een prachtige entree noemen! Welkom in de Top 100! Het Friethuys is een cafetaria zoals het hoort. Binnen ziet het er strak en goed verzorgd uit. De medewerkster raadt ons de huisgemaakte producten aan en dat begrijpen we heel goed. De kroket en saus op de friet zijn lekker. De bestelling wordt netjes geserveerd en keurig toegelicht. Een cafetaria zoals een cafetaria hoort te zijn”. Eigenaar Gert Jordaans mag trots zijn, want ook zijn tegenover gelegen restaurant de Bodega kreeg een vermelding in de restaurantgids Lekker.

Restaria de Heihoek aan de Schaepmanlaan 93 kreeg een hoge notering op de 43ste plaats en mag daar bijzonder trots op zijn. De jury schreef o.a.: “de Heihoek is over de gehele breedte een goed verzorgde cafetaria; een mooi interieur, goede service en kwaliteitsproducten. Zo zien we het graag en daarom hoort deze zaak absoluut in de lijst van 2018 thuis”.

Daarmee staat Oss hoog aangeschreven als stad waar je lekker en goed kunt eten, want ook restaurant Cordial heeft zich prima gehandhaafd in de top 20 van de Lekker 500.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens