Onderneem je in Maastricht in Centrum-West of lever je er producten of diensten? Kom dan naar het Stadslogistiek Café: ‘Centrum-West op weg naar ZES’ van de Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar. Op 10 mei van 18.00 tot 21.00 uur. Locatie: Boekhandel Dominicanen, Maastricht.

Een Centrum-West waar goed ondernemen, werken, wonen en recreëren met elkaar in balans zijn. Met aandacht voor ruimte, duurzaamheid, veiligheid en een schone stad. Dat willen ondernemers, bewoners en bezoekers.

ZES
Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) is de invoering van een Zero Emissie-zone per 1-1-2025 door de gemeente Maastricht. Bestelbussen en vrachtauto’s die op benzine, diesel of lpg rijden of hybride zijn mogen dan niet meer zomaar de binnenstad in- en uitrijden. Minder CO₂-uitstoot en minder kilometers leveren een belangrijke bijdrage aan het behoud van gezonde, aantrekkelijke en veilige stadscentra én daardoor ook aan de economische vitaliteit. Welke vragen heb jij?

Kom naar het Stadslogistiek Café. Vooral ondernemers, maar ook bewoners zijn welkom. Hier kun je in gesprek met specialisten over de uitdagingen en kansen van ZES voor Centrum-West: ondernemer Ton Harmes van Boekhandel Dominicanen, stadslogistiek makelaar Michel Oldenburg, projectleider Binnenstad Jelle Ummels en adviseur laadinfra Ron Bissels. Laat je verrassen door praktische logistieke oplossingen om ook in de toekomst goede zaken te kunnen blijven doen! Starten met ZES is makkelijker met wat hulp en vooral met elkaar.

Doe je mee?!

Info en aanmelding: Tweede Stadslogistiek Café ‘Centrum-West op weg naar ZES’ | Maastricht Bereikbaar

Het Stadslogistieke Café is een samenwerking tussen Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar, Centrum Management Maastricht en Vereniging Ondernemers Centrum.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens