De gemeente Zandvoort neemt initiatieven om ondernemers tegemoet te komen tijdens het weekend van The Dutch Grand Prix. Niet in alle gevallen pakt de drukte en gezelligheid rondom The Dutch Grand Prix en de daarvoor te nemen maatregelen goed uit voor ondernemers en hun gasten en vinden 3 pilots plaats om hen tegemoet te komen.

Onderstaand een beschrijving van de 3 pilots met in de betreffende teksten links opgenomen naar de brieven met uitleg geplaatst door de gemeente op het Ondernemersplatform Zandvoort.

  1. Pilot mogelijkheid parkeren voor gasten van de strandpaviljoens voor de Zuid Boulevard
    Omdat er tijdens de Formule 1 op de Zuidboulevard minder bezoekers langslopen dan normaal wil de gemeente Zandvoort de ondernemers graag tegemoet komen. Tijdens de Formule 1 is er een pilot om het parkeren van de gasten van de strandpaviljoens aan de Zuid Boulevard te faciliteren (max. 20 per dag per ondernemer). Er gelden spelregels en voorwaarden. Zie bijgevoegde brief.
  2. Pilot mogelijkheid parkeren voor weekgasten
    Omdat de Formule 1 ook dit jaar weer tijdens de vakantie is gepland wil de gemeente Zandvoort graag haar ondernemers graag tegemoet komen. Tijdens de Formule 1 is er een pilot om het parkeren voor weekgasten (beperkt) te faciliteren. Weekgasten die verblijven in een hotel, pension op logies van maandag 19 augustus tot en met 26 augustus kunnen in aanmerking komen voor een parkeerplaats en een doorlaatbewijs. Er gelden spelregels en voorwaarden. Zie bijgevoegde brief.
  3. Pilot ontheffing Parkeerterrein de Zuid voor hotel-, pension- en logiesgasten voor donderdag 22 augustus
    Omdat de gemeente Zandvoort graag haar ondernemers tegemoet komt tijdens de Formule 1 is het dit jaar weer gelukt om voor Hotel-/Logies- en Pension eigenaren te organiseren dat de hun verblijfsgasten op donderdag 22 augustus uit kunnen rijden vanaf P de Zuid. Er gelden spelregels en voorwaarden. Zie bijgevoegde brief en ontheffing.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens