Afgelopen week werd chef de cuisine en SVH Meesterkok Michel van Riswijk in het zonnetje gezet tijdens een culinaire lunchwandeling rondom Landhuishotel De Bloemenbeek. Al 12 jaar lang weten ze bij de Bloemenbeek hun Michelinster te behouden en dit was, naast een zeer eervolle waardering in de Gault Millau en de Lekker, een goede reden voor een feestelijke bijeenkomst. De jubileumlunch werd verzorgd door de ervaren keukenbrigade van de Bloemenbeek onder leiding van chef de cuisine Matthijs Mulder met souschef Vincent Goris. Namens KHN was voorzitter Marijke Vuik aanwezig om haar felicitaties over te brengen

Michel van Riswijk heeft in zijn carrière al zo’n 150 mensen in zijn keuken opgeleid en zien doorstromen. Naast SVH Meesterkok en Executive Chef is hij ook smaakmaker, charmeur, gastheer, organisator, leraar en inspirator. Het gaat bij de Bloemenbeek om het team, je doet het nooit alleen.

Onze eigen voorzitter Marijke Vuik was samen met regiomanager Mirjam Boerrigter aanwezig om namens KHN felicitaties over te brengen aan Michel van Riswijk, maar natuurlijk ook aan eigenaar Raymond Strikker en zijn vrouw Maureen Sprokkereef. Mirjam: "Dat ze al bijna 40 jaar lid zijn van onze brancheorganisatie maakt ons natuurlijk extra trots."