Het kabinet heeft een besluit genomen over Schiphol. In de bijgevoegde brief licht minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers dit besluit toe.

Wellicht zijn er vragen over het besluit of wil je meer wilt weten. In de brief die zojuist naar de Tweede Kamer is gestuurd, lees je over het besluit. Op luchtvaartindetoekomst.nl staan vaak gestelde vragen en achtergrondinformatie.

Heb je vragen aan de minister? Binnenkort is er een webinar waarin de minister live vragen beantwoordt van kijkers en de keuzes bij het besluit toelicht. Ook is er op 6 juli een informatiebijeenkomst voor omwonenden in de omgeving Schiphol. Hier ben je van harte van welkom. Medewerkers van het ministerie van IenW beantwoorden hier graag de vragen.

Houd luchtvaartindetoekomst.nl in de gaten voor de data, tijdstippen en locatie van de informatiebijeenkomst en het webinar.

Brief minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens