Namens Platform Binnenstad Arnhem (PBA) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) ben je eerder uitgenodigd om acceptant te worden van de cadeaukaart 'Dit is PAS Arnhem'.

Deze Arnhemse cadeaukaart is nu ook ‘op afstand’ te besteden en kan een steun in de rug zijn in deze moeilijke tijd. Dankzij steun van PBA en KHN kan ik je voor de eerste zes maanden gratis deelname aanbieden. Daarna betaal je enkel de maandelijkse ICT- en verwerkingskosten van € 15.

Cadeaukaart 100% besteed aan ondernemers

De 'Dit Is PAS Arnhem' (DIPA) cadeaukaart is te besteden bij diverse winkels, horeca en culturele organisaties in Arnhem. Deelnemers worden vanuit PBA gefaciliteerd om de DIPA cadeaukaart als betaalmiddel te accepteren. Ook zet PBA via publiciteitscampagnes in op het zoveel mogelijk verkopen van de Arnhemse cadeaukaart, onder meer aan bedrijven en organisaties die de cadeaukaart als eindejaarsgeschenk hebben gegeven aan medewerkers en vrijwilligers. Ook wordt de cadeaukaart door de gemeente als mantelzorgcompliment gegeven aan de Arnhemse mantelzorgers.

Inmiddels staat de teller op zo’n € 300.000 aan verkochte cadeaukaarten. Dat is goed nieuws, want de DIPA cadeaukaart wordt 100% besteed aan Arnhemse ondernemers en is voor hen een welkom steuntje in de rug. Er geldt geen provisie afdracht, enkel de maandelijkse ICT- en verwerkingskosten van € 15.

6 Maanden gratis deelname voor KHN-leden
Speciaal voor jou heeft KHN met PBA een kortingsactie afgesproken voor nieuwe acceptanten van de DIPA cadeaukaart. KHN-leden kunnen in de maanden januari tot en met juni 2021 gratis deelnemen. De acceptanten-overeenkomst wordt aangegaan voor minimaal één jaar.

Doe je mee?
Heb je belangstelling om acceptant te worden van de DIPA cadeaukaart? Meld je zich dan bij ons aan. Ook als je momenteel enkel afhaalmogelijkheden biedt, kun je de DIPA cadeaukaart als betaalmiddel accepteren.

Voor aanmelding of meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@ditispasarnhem.nl of bellen met Sami Kors via 06 22 76 49 40.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens