Sinds begin dit jaar zijn we als KHN Utrecht aangehaakt bij Ondernemer Centraal. Zij bieden jouw hulp bij een financieel plan, juridisch advies, sparren over je bedrijfsconcept, beëindigen of juist uitbreiden. Je betaalt er niets voor en het kan je veel opleveren.

Ondernemer Centraal is een initiatief van de gemeente Utrecht en biedt een totaal aanbod van coaching, advies en (financiële) ondersteuning voor Utrechtse MKB bedrijven en Zzp’ers o.a op het vlak van bedrijfsvoering, financieel advies en persoonlijke ontwikkeling of ander werk.

Het doel van dit aanbod is om Utrechtse ondernemers de mogelijkheid te bieden hun bedrijf te versterken en daarmee de toekomstbestendigheid te vergroten.

Aanbod Ondernemer Centraal

Graag attenderen we jou op het aanbod van Ondernemer Centraal. Nee, geen nieuwe "regeltjes fuik", maar een initiatief van, voor en door ondernemers, om samen met jou mee te denken in jouw ondernemersvraag, zorg of uitdaging. Niet alleen met raad en daad, maar ook met de nodige financiële middelen. En niet alleen voor de korte, maar met name ook voor de lange termijn.

Ondernemer Centraal is een totaal aanbod van onafhankelijke experts en ondernemers, gericht op coaching, hulp bij een financieel plan, juridisch advies, sparren over je bedrijfsconcept, beëindigen of juist uitbreiden. Je betaalt er niets voor en het kan je veel opleveren. Er wordt gekeken naar wat jouw vraag is en wat daarbij past. Ondernemer Centraal begint altijd met een toekomstgesprek, waarin er samen wordt gekeken wat Ondernemer Centraal voor jou kan doen. Heb je interesse neem dan contact op met jouw regiomanager Jeanne Kroon, bereikbaar via 06 51 49 07 08 / j.kroon@khn.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Utrecht Ondernemen - Ondernemer Centraal.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens