Graag willen wij je informeren over het jaarlijks terugkerende evenement in onze mooie stad: de winterperiode in Delft, waar Lichtjesavond in valt.

De winterperiode in Delft vindt plaats op 12 december t/m 26 december en biedt een mooie gelegenheid om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Als je overweegt om iets te organiseren tijdens deze periode, verzoeken wij je om één van de bijgevoegde formulier in te vullen.

De buitenformulieren worden met de gemeente gedeeld om te bepalen of er eventueel een vergunning nodig is.
Maar let op: Als je al een vergunning hebt voor een buitenactiviteit, verzoeken wij je vriendelijk om het binnenformulier in te vullen.

Indien je van plan bent een marktkraam te huren voor de winterperiode in Delft, hoef je bovenstaande formulieren niet in te vullen. Hier geldt namelijk een ander proces voor. Als je een marktkraam wilt huren, mail dan naar: info@demarktmeesters.nl. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen.

Wij vragen je om het formulier tijdig in te vullen, zodat wij op tijd kunnen schakelen met de gemeente. Daarnaast kunnen wij jouw onderneming vermelden op de website, het programma en in onze marketinguitingen. Zo zijn bezoekers van de winterperiode in Delft op de hoogte van jouw onderneming en activiteiten tijdens het evenement.

Verder willen we je laten weten dat er nog meer activiteiten gepland worden in deze periode, waar je mogelijk aan kunt deelnemen. Hierover ontvang je later meer informatie.

We kijken uit naar jouw deelname aan de winterperiode in Delft en zijn ervan overtuigd dat het een mooie kans is om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Samen maken wij de winterperiode in Delft tot een succes!

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail: ivy@deburgemeesters.nl of telefonisch: 015-8876002.