Ingrijpende wijzigingen voor oproepcontracten en transitievergoedingen. Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers in de horeca? De verschillen tussen flex en vast moeten verkleinen. Wat wijzigt er precies en wanneer? En hoe kun je jezelf voorbereiden?

Op 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in. Vanaf dat moment veranderen de regels op het gebied van oproepovereenkomsten en transitievergoedingen.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je straks een hoge en voor welke je een lage WW-premie afdragen? In deze actualiteitencursus van ongeveer 3 uur geven we een heldere en duidelijke uitleg over de wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse (horeca)praktijk en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen. Voor wie?

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wijzigingen in het arbeidsrecht gericht op horecabedrijven.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus ben je bekend met de komende wijzigingen op het gebied van:

  • de keten van contracten;
  • oproepcontracten
  • de lage en hoge WW-premie;
  • de transitievergoeding & compensatieregeling;
  • het ontslagrecht en de verplichtingen voor dossieropbouw

Programma
In een halve dag (9.30 uur tot 12.30 uur) komen de wijzigingen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans aan bod en weet je welke stappen je moet zetten voor de komst van de wet.

Wanneer: 9 januari 2020
Tijd: 09.30 uur (ontvangst vanaf 09.15)
Waar: kantoor KHN, Pelmolenlaan 10, 3447 GW Woerden

Kosten & betaling
Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze cursus zijn € 175,- per persoon (exclusief btw) voor leden en € 225,- per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden?
Gebruik deze link om je aan te melden via het aanmeldformulier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens