Rutger de Witte opende in maart de deuren van zijn restaurant en wijnbar Clos, Michel Pais zou in maart het pizzarestaurant No Rules openen en Steven Koudijs nam in maart De Spijkerbar over. Drie horecaondernemers die volledig buiten de boot vallen als het gaat om compensatie van de overheid. De schulden lopen soms in de tonnen. "Wij zijn het zieke kindje waar niet naar wordt omgekeken.”

Het begon zo mooi voor Rutger de Witte. Al jaren was hij bezig met plannen voor een eigen wijnbar, vorig jaar kreeg hij de kans een horecazaak in Amsterdam over te nemen. Hij zegde zijn baan op, verbouwde de tent, nam personeel aan en opende op 5 maart officieel de deuren van restaurant en wijnbar Clos.

Lees hier het volledige artikel in het AD.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens