Rutger de Witte opende in maart de deuren van zijn restaurant en wijnbar Clos, Michel Pais zou in maart het pizzarestaurant No Rules openen en Steven Koudijs nam in maart De Spijkerbar over. Drie horecaondernemers die volledig buiten de boot vallen als het gaat om compensatie van de overheid. De schulden lopen soms in de tonnen. "Wij zijn het zieke kindje waar niet naar wordt omgekeken.”

Het begon zo mooi voor Rutger de Witte. Al jaren was hij bezig met plannen voor een eigen wijnbar, vorig jaar kreeg hij de kans een horecazaak in Amsterdam over te nemen. Hij zegde zijn baan op, verbouwde de tent, nam personeel aan en opende op 5 maart officieel de deuren van restaurant en wijnbar Clos.

Lees hier het volledige artikel in het AD.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens