Op zoek naar een persoonlijke vaatwasoplossing? De website van Winterhalter heeft nieuwe functionaliteiten en een nieuw design. Ook de inhoud is aangepast: de pagina's zijn speciaal ontworpen met de eindklant in gedachte. De website focust dus niet langer alleen op de verschillende producten en hun voordelen, maar ook op voorbeelden uit de praktijk. Kortom: duidelijk, simpel en klantgericht.

Deze illustreren de behoeftes en vereisten van horecaprofessionals in het dagelijkse leven. Bezoekers kunnen sneller navigeren naar hun persoonlijke vaatwasoplossing.

Tijdelijke inruilactie

Via de nieuwe website kunt u eenvoudig gebruik maken van de tijdelijke inruilactie! Wegens het succes en de vele positieve reacties van vorig jaar heeft Winterhalter Nederland besloten de inruilactie ook dit jaar te organiseren. De inruilactie van Winterhalter heeft, net als de website, een nieuw jasje gekregen. De stijl is anders, de actie is hetzelfde.

Bij aanschaf van een nieuw Winterhalter vaatwassysteem ontvangt u 25% inruilkorting. Zo kunt u bijvoorbeeld al een nieuwe UC-S voorlader glazenwasmachine aanschaffen vanaf € 3.200,-!

Meer informatie

De actie loopt t/m 31 december 2018. Ga snel naar de website van Winterhalter.nl voor meer informatie.