De Piet Heintunnel gaat vanaf 25 juni 2021 dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. Amsterdam blijft gewoon bereikbaar, maar met de auto wordt dit anders. Houd rekening met een langere reistijd, die met name in de spits flink kan oplopen.

De Piet Heintunnel gaat van 25 juni 2021 t/m uiterlijk 30 september 2022 dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. Amsterdam blijft gewoon bereikbaar, maar je wordt als je met de auto komt (vanaf A10) omgeleid via de afslagen S112 (Gooiseweg) en S116 (Nieuwe Leeuwarderweg/IJtunnel). Houd bij deze omleidingen rekening met een langere reistijd, die met name in de spits flink kan oplopen.

In het kort en belangrijk om te weten

  • Dicht van 25 juni 2021 t/m 30 september 2022.
  • Om de verkeershinder te beperken, bieden we verschillende reisalternatieven.
  • Kijk voor meer informatie over de renovatie van de Piet Heintunnel op amsterdam.nl/pietheintunnel.

De Piet Heintunnel is tijdens de werkzaamheden dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. Tram 26 blijft gewoon rijden, op enkele weekenden na (check amsterdam.nl/pietheintunnel voor de actuele data). Fors meer drukte op omleidingsroutes en omliggende wegen verwacht, vooral op werkdagen en tijdens de spits

Slim reizen tijdens sluiting Piet Heintunnel

Grote kans dat je het al ergens hebt gezien of gehoord: van 25 juni 2021 tot en met 30 september 2022 is de Piet Heintunnel door renovatiewerkzaamheden dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. Klik op de button voor meer informatie én een overzicht van alle reisalternatieven. Bekijk hier de reisalternatieven.

Online werkgeversbijeenkomsten Piet Heintunnel

We nodigen je van harte uit voor een online werkgeversbijeenkomst over de sluiting van de Piet Heintunnel, op dinsdag 15 juni of donderdag 17 juni. We informeren je over de renovatie van de Piet Heintunnel en bieden reisalternatieven, mobiliteitsoplossingen en handvatten voor werkgevers. Meld je hier aan voor de bijeenkomsten.

Informatieve toolkits - Piet Heintunnel mobiliteit

Er is een praktische online toolkit beschikbaar, met onder andere een overzicht van alle reisalternatieven en een video met uitleg over de sluiting van de Piet Heintunnel. Er is een toolkit voor werkgevers en een voor werkgevers.

Werkzaamheden Piet Heintunnel

Wij sluiten ons aan bij het advies van de gemeente Amsterdam om bij voorkeur een alternatieve reismogelijkheid te kiezen. Je kunt ons namelijk ook bereiken met bijvoorbeeld het ov, de fiets of een deelscooter. Kijk voor meer informatie op amsterdambereikbaar.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens