De zomervakantie is voorbij en we maken ons op voor een mooi najaar! Het bestuur van KHN Assen nodigt je van harte uit voor de ALV op 11 oktober a.s.

We hebben je de afgelopen tijd via diverse nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van wat er allemaal speelt binnen horeca-land en binnen onze mooie stad Assen. Graag zouden wij van de gelegenheid gebruikmaken iedereen weer fysiek te ontmoeten, ons bestuur voor te stellen en met elkaar ervaringen te delen middels een algemene ledenvergadering op maandag 11 oktober om 16.00 uur.

Het bestuur stelt het zeer op prijs als we je mogen verwelkomen. Daarnaast zal Jan Gerbrand Krol (Verbinder Vaart in Assen) het nieuwe verlichtingsplan en beeldmateriaal van de zomercampagne presenteren. En verder zoals gebruikelijk op de agenda de mededelingen, het beleidsplan en de begroting. Tot slot, heb je ideeën, onderwerpen die bij de gemeente Assen besproken moeten worden, of andere suggesties voor afdeling Assen? Wij horen ze graag!

Wanneer? Maandag 11 oktober 2021
Tijd? 16.00 – 18.00 uur
Waar? Pand 17, Stelmakerstraat 17 Assen

Agenda

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je de bovenstaande documenten. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Aanmelden
Om de bijeenkomst zonder zorgen te laten plaatsvinden is het noodzakelijk om je van te voren op te geven. Dus wees er snel bij en geef je op via assen@khn.nl (uiterlijk voor vrijdag 8 oktober aanstaande).

Graag tot de 11e!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van KHN Assen

Johan Hofstra
Ronald Obbes
Bart Hofsteenge
Jolanda Peereboom
Sandra de Vrede
Inge Venema- Vogelzang (regiomanager KHN Assen)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens