Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN De Leye nodigt jou en partners uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Deze middag willen wij met jou -naast het officiële gedeelte- ook graag horen hoe het met je gaat. En haken we in op een voor de branche belangrijk herstelplan en lokale speerpunten. Praat mee en ben erbij!

Wanneer? Maandag 7 maart 2022
Tijd? 14.00 uur inloop en ontvangst, 14.30 uur aanvang
Waar? Gereghthof, Helvoirtseweg 183 in Vught

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 14.00 uur Inloop en ontvangst
 • 14.30 uur Aanvang vergadering
 • 15.30 uur Lekkernijen en een toost op een ‘good-better-best’ ‘22

Agenda

 1. Opening
 2. Notulen van de online ALV d.d. 20 januari 2021
 3. Financieel verslag
 4. Secretariaat verslag
 5. Bestuurszaken
  5.1 Voortgang KHN De Leye door de voorzitter
  5.2 Vaststellen afdelingsstatuten*
  5.3 Waar zetten wij komend jaar op in
  Visie, herstelplan, besteding C.T.B. gelden
  5.4 Bestuurlijke vernieuwing
  Mocht je interesse hebben om een keer aan te schuiven aan de bestuurderstafel of wil je graag op een andere manier je steentje bijdragen aan de vereniging, dan horen wij dat graag!
 6. Nieuws vanuit KHN door regiomanager
 7. Rondvraag en sluiting

Aanmelden

Laat uiterlijk dinsdag 1 maart aanstaande van je horen! Stuur een e-mail aan deleye@khn.nl.

 • Ik ben erbij met 1 of 2 personen.

* In de bijlage staan de ‘model statuten afdeling’, dit is een wettelijke verplichting voor alle afdelingen zoals vermeld onder agendapunt 5.2 en liggen op 7 maart ter vaststelling. Aan de leden van KHN De Leye wordt gevraagd in te stemmen met de afdelingsstatuten. Voor het aannemen van de hiervan is een meerderheid van de leden vereist. Je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien.

Verhinderd?

Ben je tijdens de ALV verhinderd? Dan aan jou als KHN collega het verzoek om per e-mail (of WhatsApp) een stem af te geven o.v.v. naam en bedrijf (of lidnummer) zodat dit meegenomen kan worden tijdens de vergadering.

Heb jij nog agendapunten?

Heb jij nog punten van aandacht welke je graag op de agenda ziet dan horen wij dit graag vooraf zodat dit, in goed overleg, toegevoegd kan worden. Wil jij ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker komen!

Wij verwelkomen jou graag op 7 maart.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens