Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Fryske Marren nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). We zijn deze keer te gast bij Hotel de Tjongervallei in Delfstrahuizen.

Wanneer? Dinsdag 19 april 2022
Tijd?
Aanvang 10.00 uur
Waar?
Hotel de Tjongervallei, Marwei 14, 8508 RC Delfstrahuizen

De agenda ziet er als volgt uit:

  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Beleidsplan en begroting
  4. Afscheid bestuurslid Djoekje Akkerman (Tigh Barra)
  5. Vaststellen nieuwe afdelingsstatuten* en huishoudelijk reglement
  6. Laatste Nieuws KHN
  7. W.v.t.t.k. / Rondvraag
  8. Sluiting

De nieuwe afdelingsstatuten worden tijdens de ALV besproken (zie agenda). Mocht je niet in staat zijn bij deze vergadering aanwezig te zijn en je hebt toch vragen over deze statuten, dan kun je eventuele vragen uiterlijk voor vrijdag 15 april aanstaande stellen via info@hoteljans.nl.

Oproep nieuwe bestuurders

Lijkt het je ook iets om mee te besturen in onze mooie gemeente? Meld je aan bij onze voorzitter Jetze Heeres, via 06 53 10 06 21.

* Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je de nieuwe statuten. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Aanmelden

Geef je snel op -voor vrijdag 15 april aanstaande- via info@hoteljans.nl.

Wij vinden het fijn jou te ontmoeten!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens