Op donderdag 28 november aanstaande organiseert het bestuur van KHN Gemeente Boxmeer de jaarlijkse Algemene ledenvergadering. Je bent van harte uitgenodigd.

Wanneer? Donderdag 28 november 2019
Tijd? 10:00 uur
Waar? Nationaal Oorlogsmuseum, Museumpark 1, Overloon

Onderwerpen
Tijdens de vergadering zullen we je vertellen wat er het afgelopen jaar is gebeurd en bespreken we graag de toekomst. Het is belangrijk dat je erbij bent en we vinden het fijn om elkaar te treffen en te spreken. KHN Regiomanager Niki Hendriks zal ook aanwezig zijn.

Ook aanwezig is Eric Jansen, toeristisch manager van het Regionaal Bureau voor Toerisme van het Land van Cuijk. Hij zal een presentatie geven over de ontwikkeling van toerisme in onze regio. Een van de onderwerpen zal zijn, hoe ondernemers mogelijk nieuwe verdienmodellen kunnen ontwikkelen, hoe zij beter aansluiting kunnen vinden bij de toeristische markt, en hij zal wat vertellen over relevante trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Unieke locatie
Na de vergadering wordt je een lunch aangeboden in de field kitchen, midden tussen de vliegtuigen en tanks. Uniek! Daarnaast is er de mogelijkheid om als een van de eerste over de fietsbrug te fietsen: een brug dwars door de hal, boven de tentoonstelling. De fietsbrug is een wereldprimeur!

Aanmelden Algemene ledenvergadering met lunch
Natuurlijk rekenen we op jouw komst, maar in verband met de organisatie willen we graag weten wie er komt en met hoeveel je komt. Wil je jouw aan- of afmelding aan ons doorgeven per mail aan gemeenteboxmeer@khn.nl? Bedankt!

Extra note
I.v.m. wegwerkzaamheden aan de Museumlaan, richting het Nationaal Oorlogsmuseum in Overloon, is deze straat niet toegankelijk. Je kunt daarom momenteel ook niet de borden naar het museum volgen. Hier vindt je een aangepaste routebeschrijving.

Heel graag tot de 28e!

header boxmeer.PNG

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens