Op maandag 18 november aanstaande organiseert het bestuur de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Je bent van harte uitgenodigd.

Wanneer? Maandag 18 november 2019
Tijd? 10:00 uur
Waar? De Koning, Mierloseweg 301, 5707 AK, Helmond

Tijdens de vergadering vertellen we jullie over wat er het afgelopen jaar is gebeurd en wat de toekomstplannen en speerpunten zijn voor 2020. Regiomanager Niki Hendriks is ook aanwezig. Het is belangrijk dat je erbij bent en we vinden het fijn om elkaar te treffen en te spreken.

Na de vergadering word je rond 12:30 uur een heerlijke lunch aangeboden en ’s middags zijn er de jaarlijkse biertapwedstrijden. Een dag dus, met alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn van de Helmondse Horeca.

Aanmelden algemene ledenvergadering met lunch
Natuurlijk rekenen we op jouw komst, maar in verband met de organisatie willen we graag weten wie er komt en met hoeveel je komt. Wil je jouw aan- of afmelding aan ons doorgeven per mail aan helmond@khn.nl? Bedankt!

Aanmelden biertapwedstrijd
Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.tapwedstrijden.nl of in de zaal op de dag zelf, vanaf 14:00 uur. Natuurlijk zijn niet alleen biertappers welkom, maar ook hun supporters c.q. collega’s. Voor meer informatie: kijk hier.

Heel graag tot de 18e!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens